Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Gala koncert Dečje filharmonije: Magija muzike
Gala koncert Dečje filharmonije: Magija muzike (detalj sa plakata)
Gala koncert Dečje filharmonije: Magija muzike (detalj sa plakata)

Gala koncert Dečje filharmonije: Magija muzike

U Kombank dvorani će 29. januara 2022. biti održan gala koncert Dečje filharmonije „Magija muzike“ u organizaciji Fondacije Deca deci.

Specijalni gosti koncerta biće članovi hora i orkestra Matematičke gimnazije.

Ovo će biti 14. put da Dečja filharmonija nastupa pred ljubiteljima klasične muzike, prvenstveno najmlađim generacijama.

Na repertoaru će se naći neprolazna dela klasične muzike koja izvode talentovani mladi solisti uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom profesora Ljubiše Jovanovića. Publika će uživati i u čuvenim operskim arijama, ali i u popularnim savremenim hitovima pop i rock muzike.

Podsetimo, rame uz rame predstaviće nam se najbolji mladi muzičari i najtalentovaniji đaci matematičke gimnazije koji nam šalju poruku da su matematika i muzika savršen spoj.

Posebno su, kako poručuju iz Dečje filharmonije i Fondacije „Deca deci“, ponosni na saradnju sa Matematičkom gimnazijom, koja je jedna od najboljih državnih škola u svetu i koja već generacijama odgaja najuspešnije mlade matematičare.

„Đaci ove škole godinama osvajaju međunarodna takmičenja i ponos su nacije. Ovi mladi ljudi kroz svestranost i renesansni duh pravi su uzor mladim generacijama, ali i svima nama“, navodi se u saopštenju.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a, a cene su 1600 i 2000 dinara. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.