Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta 2022.
HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta 2022.
HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta 2022.

HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta 2022.

Danas je potvrđeno da će HBO Max, premijum striming platforma kompanije WarnerMedia, postati dostupan u Srbiji 8. marta 2022. godine.

Zameniće postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

Otkrivene su i atraktivne cene. Mesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cena HBO Max pretplate iznosiće 6,99 €/mesečno. Međutim, u znak obeležavanja dolaska HBO Max-a, HBO GO korisnici sa aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cenu pretplate koja će iznositi samo 4,66 €/mesečno.

Ova promotivna ponuda će omogućiti korisnicima 33% popusta na mesečnu cenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate pre 31. marta će takođe moći da iskoriste ovu ponudu sa sniženom mesečnom cenom pretplate.

Nakon 31. marta, pored mesečne pretplate biće dostupna i nova godišnja pretplata po ceni od 54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 meseci pristupa usluzi po ceni osam meseci. Kako biste se prijavili za instant pristup na dan lansiranja usluge, posetite HBO Max.

Generalna direktorka za HBO Max EMEA, Kristina Sulebak, izjavila je:

– HBO Max predstavlja novo striming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za decu iz Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj ceni. Sa oduševljenjem možemo da potvrdimo da HBO Max dolazi u Srbiju 8. marta, dok istovremeno nastavljamo da činimo uslugu dostupnom širom Evrope, a i dalje.

HBO Max će po prvi put na jednom mestu objediniti nove i kultne Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros. filmove koji će biti dostupni samo 45 dana nakon bioskopske premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su „Matriks: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su „Stanica jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučje vaspitanje“ i „Seksualni život studentkinja“. Među evropskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su „Sve ostalo“, „Kamikaza“, „Požuda“, „Ruks“, „Otapanje“, „Doušnik“ i „Garsija!“.

Najavljeni su i rijaliti formati „Trudna Ejmi“, „Potraga za čarobnim Majkom“, „Ostrvo ženskaroša“ i „Selena + kuvari“. Sadržaji za decu uključivaće naslove kao što su „Mali Titani Napred!“, „Gambolov čudesni svet“, „Avanture šašave družine“ i „KoKomelon“.

Direktor HBO Max International-a, Johanes Larčer, izjavio je:DuB - vinjeta: Online program

– Globalno lansiranje HBO Max-a nastavlja se po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih evropskih zemalja, čime na svetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriji. Realizujemo našu strategiju da širom sveta postanemo dostupni direktno potrošačima, što će uz naše voljene sadržaje doprineti tome da budemo jedna od vodećih svetskih striming platformi.

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV), uređaje za striming (Apple TV 4K i Google Chromecast), konzole za igranje (PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android), kao i na ovoj stranici.

HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera.

Korisnici će moći da vrše uplate putem većih provajdera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

HBO Max nudi unapređeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Severne i Latinske Amerike i Evrope, a ta brojka će porasti na 61 sa lansiranjem HBO Max-a u dodatnih 15 zemalja 8. marta. HBO Max se širi na globalnom nivou kao deo plana lansiranja u fazama, a kasnije tokom ove godine će postati dostupan u šest novih evropskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku. (danubeogradu.rs)