Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice na pijaci „Blok 44“, 12. i 13. februara 2022.
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Karavan zimnice na pijaci „Blok 44“, 12. i 13. februara 2022.

Tokom vikenda, u subotu i nedelju, 12. i 13. februara 2022. od 8.00 do 16.00, na pijaci „Blok 44“ biće organizovan Karavan zimnice.

Sajam na otvorenom, Karavan zimnice, organizuje JKP „Gradske pijace“, a predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima, vinima.

Osim svežeg voća i povrća, posetioci će imati priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi. Očekuje ih bogat asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina i drugih specijaliteta po pristupačnim cenama.

Posetioci pijace „Blok 44“ na Novom Beogradu (Jurija Gagarina bb) trebalo bi da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku udaljenost, kao i da nose zaštitne maske.

Sajam Karavan zimnice organizuje se od 2015. godine na centralno-gradskim pijacama koje su u sistemu preduzeća, kako bi Beograđani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku. (danubeogradu.rs)