Naslovna » BG servis » Uplata prvog kvartala poreza na imovinu do 14. februara 2022.
Porez na imovinu - rok za uplatu (ilustracija: Pixabay)
Porez na imovinu - rok za uplatu (ilustracija: Pixabay)

Uplata prvog kvartala poreza na imovinu do 14. februara 2022.

Rok za uplatu obaveze za prvi kvartal godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu je 14. februar i to za fizička lica, preduzetnike i pravna lica.

Iz Sekretarijata za javne prihode saopšteno je da za obveznike koji ne vode poslovne knjige – fizička lica, iznos poreske obaveze koju treba izmiriti na ime akontacije prvog kvartala za 2022. godinu jednak je iznosu poreza za poslednji kvartal utvrđen rešenjem za 2021. godinu.

Za dobijanje potrebnih obaveštenja građani se mogu javiti na brojeve telefona nadležnih opštinskih odeljenja Sekretarijata za javne prihode koji su objavljeni u nastavku…

Sekretarijat za javne prihode

Trg Nikole Pašića 6, tel. 3216-497
Sekretarijat za javne prihode
sjpbeograd@beograd.gov.rs

Odeljenja za područja gradskih opština rade sa strankama svakog radnog dana od 8.00 do 14.00, a sredom od 8.00 do 18.30.

U zgradi na Trgu Nikole Pašića 6 obavljaju se poslovi koordinacije rada odeljenja za područja gradskih opština, poreskog računovodstva, redovne i prinudne naplate, podnošenja zahteva za pokretanje poresko prekršajnog postupka, procene tržišne vrednosti nepokretnosti.

Adrese i kontakti odeljenja za područja gradskih opština:

(Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.