Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Biciklistički samit u Beču
Biciklistički samit u Beču (foto: RADpaRADe)
Biciklistički samit u Beču (foto: RADpaRADe)

Biciklistički samit u Beču

Austrijski biciklistički samit je redovna konferencija o biciklizmu u Austriji koji se organizuje po trinaesti put od 3. do 5. aprila 2022. u Beču.

U gradskoj skupštini austrijske prestonice stručnjaci iz oblasti nauke i gradskog upravljanja, kao i predstavnici političkog života i nevladinih organizacija, razgovaraće i predstavljaće rešenja koja će promovisati uključivanje biciklizma u svakodnevni život. Govornici na konferenciji iz Austrije i Evrope će predstaviti biciklizam iz različitih perspektiva.

U okviru kongresa će se održati i stručni sajam na kojem će kompanije imati priliku da predstave svoje proizvode, inovacije ili usluge u oblasti biciklističkog saobraćaja stručnoj publici.

Takođe, pripremljen je bogat program koji uključuje biciklističku paradu, festival na trgu ispred gradske skupštine i druge aktivnosti.

Učešće na dvodnevnoj konferenciji je besplatno za osobe iz Cenralne i Istočne Evrope, studente i članove nevladinih biciklističkih organizacija. Među učesnicima konferencije se nalazi i udruženje „Ulice za bicikliste“ iz Beograda.

Ovde možete preuzeti dodatne informacije. (EuroComm)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.