Naslovna » Izlasci » Akcije » Dan zdravih navika – Svi na vagu, 29. marta 2022.
Dan zdravih navika - Svi na vagu
Dan zdravih navika - Svi na vagu

Dan zdravih navika – Svi na vagu, 29. marta 2022.

Manifestacija Dan zdravih navika – Svi na vagu biće organizovana na trgu ispred Opštine Zvezdara u utorak, 29. marta 2022. od 10.00 do 16.00.

Posetioci će imati priliku da besplatno provere zdravstveno stanje organizma i da na specijalnim vagama provere telesnu težinu, BMI (Bodi mas indeks), procenat viscelarne i mišićne masti, kalorijski unos, a nakon rezultata merenja mogu dobiti i kompletan stručni savet u vezi sa ishranom.

Stručni tim će meriti vitaminsko-mineralni status organizma i šećera u krvi…

U kulturno-umetničkom programu nastupiće učenici OMŠ „Vladimir Đorđević“ i solista Opere Narodnog pozorišta Mihajlo Šljivić.

Događaj u Bulevaru kralja Aleksandra 77 organizovaće Udruženje za prevenciju gojaznosti „Svi na vagu“, u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. Posetila sam događaj Svi na vagu 29.marta ispred opštine Zvezdara. Prilikom pregleda ili kako se već zove, ostavila sam svoj i mail, da mi dostave rezultate, koje još nisam dobila, što je veoma neozbiljno za tako ozbiljno najavljivanu akciju, iako su rekli da će na taj način ubrzati preglede i primiti veću broj ljudi.
    A na kraju, ja ne znam koja ustanova je tog dana izvodila akciju i kojoj mogu da se obratim.
    Jelena Popović