Naslovna » Porodica » Deca » Dečiji festival ispred TC „Big Fashion“
Dečiji festival ispred TC "Big Fashion"
Dečiji festival ispred TC "Big Fashion"

Dečiji festival ispred TC „Big Fashion“

U organizaciji Gradske opštine Palilula biće održan dugo očekivani Dečiji festival za sve male Palilulce i njihove vršnjake iz celog Beograda.

Manifestacija će se održati u nedelju, 6. marta 2022. od 11.00, ispred tržnog centra „Big Fashion“, a ulaz za sve posetioce biće besplatan.

Ovaj jednodnevni porodični festival održaće se po prvi put u Višnjičkoj 84, gde će posetioci biti u prilici da uživaju u zabavnom programu namenjenom celoj porodici.

Dečiji festival obeležiće mnogobrojni zabavni programi koji će se odvijati na centralnoj festivalskoj bini gde će se smenjivati muzički i plesni nastupi, mađioničarski šou program i atraktivni nastupi žonglera i perkusionista kao i dečija predstava „Šašavi Štrumpfovi“.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Program će se odvijati i na celom festivalskom prostoru na kojem će atmosferu dočarati levitirajuće figure koje su prava svetska atrakcija ali i štulaši i žongleri kao i maskote omiljenih dečijih junaka. Tu je i „Photo booth“ za stvaranje večnih uspomena, dok sve ljubitelje slatkih zalogaja očekuje „Bazar čokolade i poslastica“ na kome se mogu pronaći raznovrsne ukusne poslastice.

Ovo je ujedno i poslednja u nizu zimskih manifestacija koje priređuje Gradska opština Palilula, ali ujedno najavljuje i niz proletnjih i letnjih aktivnosti koje će upotpuniti kulturni i zabavni život na Paliluli tokom predstojećih meseci. (danubeogradu.rs)