Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » ViennaUP 2022
ViennaUP 2022 (foto: © Wirtschatsagentur Wien / Karin Hackl)
ViennaUP 2022 (foto: © Wirtschatsagentur Wien / Karin Hackl)

ViennaUP 2022

Festival ViennaUP je namenjen startapovima, investitorima, tehnološkim entuzijastima i vizionarima i biće održan od 27. maja do 3. juna 2022. u Beču.

Inicijator festivala je Bečka privredna agencija. Partneri festivala su značajni akteri na lokalnoj i međunarodnoj startap sceni i uticajni investitori.

Progam će obuhvatati više od 30 događaja uključujući konferencije, umrežavanja, radonice i predavanja. Fokus će biti na temama kao što su pametan grad, socijalno preduzetništvo, prirodne nauke, kreativna industrija, finansijska tehnologija i mnoge druge.

Učesnici će imati priliku da se bave aktuelnim pitanjima iz različitih industrija, razgovaraju o gorućim temama, prošire svoju mrežu kontakata i puste da ih inspiriše bečka startap zajednica jedna od najbrže rastućih zajednica u Centralnoj Evropi.

Događaji će biti organizovani širom grada usled decentralizovanog karaktera festivala. Učesnici će istovremeno moći da upoznaju Beč. Nakon što je u 2021. godini festival održan isključivo u digitalnom okviru ovogodišnji ViennaUP će biti organizovan u hibridnoj formi.

Više informacija o festivalu i pojedinačnim događajima – ViennaUP. (EuroComm)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.