Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prolećni Vašar u Kluzu, 7. i 8. maja 2022.
Prolećni Vašar u Kluzu, 7. i 8. maja 2022.
Prolećni Vašar u Kluzu, 7. i 8. maja 2022.

Prolećni Vašar u Kluzu, 7. i 8. maja 2022.

Tokom predstojećeg vikenda, 7. i 8. maja 2022. biće održan prolećni Vašar u Kluzu, tj. u dvorištu bivše fabrike, pod pokroviteljstvom GO Zvezdara.

Organizatori najavljuju vikend za uživanje sa prijateljima i porodicom u Mite Ružića 8.

– Ove godine imamo rekordan broj prijavljenih izlagača. Nadamo se da smo izvršili dobru selekciju i da će posetioci uživati u ponudi koju smo im pripremili – kažu organizatori i dodaju da su akcenat stavili na ručno rađenim proizvodima, u cilju promocije domaće proizvodnje i veće mogućnosti za plasiranje robe kupcima.

Više od sedamdeset izlagača u dva dana ove manifestacije predstaviće svoje rukotvorine i originalne proizvode.

Na Vašaru će se naći sve, od nakita, torbi, preko garderobe i enterijera, pa sve do različitih vrsta kraft piva i ukusne hrane. Ono na šta su organizatori posebno ponosni, jeste program za najmlađe, koji će se odvijati tokom dana.

– Prvi put ćemo na prolećnom vašaru imati organizovane predstave za decu, tako da dok mame i tate uživaju u degustaciji hrane i pića, dečica će pratiti kulturni i pre svega zanimljivi program Vašara – naglašavaju organizatori.

Zvezdarom će se ovog vikenda širiti duh dobre zabave i pozitivne energije, a tome će doprineti i bogat muzički program. Kao najveće zvezde, svoje ploče na stejdžu zavrteće svetski priznati DJ-evi.

Prvog dana glavna zvezda biće Gramofondžije, koga široke narodne mase pamte po hitu „Why Don’t You“, ali i sa ovogodišnjeg izbora za pesmu koja će Srbiju predstavljati na Evroviziji. Zvezde drugog dana su Bitšejkersi, DJ-evi koji su obeležili poslednju dekadu elektronske muzike Evrope.

Kapije Vašara biće otvorene u subotu i nedelju od 14.00 do 23.00. Program će otvoriti predstave za decu „Avanture Maše i Mede“ i „Crveni nosić“, dok će muzički program početi od 16.00. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.