Naslovna » BG svaštara » Medicina » Renuvion estetski tretman je sada dostupan u Beogradu
Renuvion estetski tretman je sada dostupan u Beogradu (foto: Adam Winger / Unsplash)
Renuvion estetski tretman je sada dostupan u Beogradu (foto: Adam Winger / Unsplash)

Renuvion estetski tretman je sada dostupan u Beogradu

Renuvion estetski tretman za je stigao u Beograd. Renuvion je radiofrekventni aparat koji koristi snažnu radiofrekvencu i helijum u potkožnom tkivu.

To je nova tehnologija koja omogućava kontrakciju tkiva u jednom tretmanu i može u potpunosti zameniti hirurške intervencije liftinga i redukcije viška kože, a bez ožiljaka.

Rezultati su slični hirurškom mini liftingu lica posle samo jednog tretmana. Radiofrekvenca u kontaktu sa gasom stvara plazmu, koja omogućava gotovo istovremeno zagrevanje i hlađenje tkiva, tako da se zagrevanjem stvara snažna kontrakcija tkiva, a trenutnim hlađenjem se ne dozvoljava pregrevanje kože.

Neposredno nakon tretmana postoji vidno podizanje kože i potkožnog tkiva a krajnji rezultat nastaje nekoliko nedelja do šest meseci nakon tretmana.

U samo jednom tretmanu postiže se više od 50% kontrakcije kože, a rezultati su dugotrajni koliko i rezultat hirurškog liftinga.

Renuvion tretman za opuštenu kožu se koristi za:

  • podbradak,
  • nadlaktice,
  • unutrašnjost butina,
  • stomak,
  • kolena,
  • višak kože na leđima.

Više o Renuvion tretmanu pročitajte na stranici Dermatološke ordinacije Dermatim iz Beograda.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.