Naslovna » Porodica » Dan zdravlja i rekreacije na Savi 5. juna 2022.
Dan zdravlja i rekreacije na Savi (foto: Pixabay)
Dan zdravlja i rekreacije na Savi (foto: Pixabay)

Dan zdravlja i rekreacije na Savi 5. juna 2022.

Asocijacija „Sport za sve“ Beograda, u nedelju, 5. juna 2022. od 11.00, organizovaće Dan zdravlja i rekreacije na Savi, na Sajamskom keju.

Program će biti održan na prostoru kod „Savske oaze“ i restorana „Stenka“.

Ovom manifestacijom nastavlja se tradicija iz osamdesetih godina, a osnovna dimenzija programa je rekreacija na obalama beogradskih reka, promocija svakodnevne redovne fizičke aktivnosti i druženje velike porodice rekreativaca.

Predviđene su rekreativne igre na obali (balote, pikado, nabacivanje obruča, badminton), plesni prikazi, vožnja kajaka i takmičenje u pripremi riblje čorbe.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Učesnici programa (njih oko 60) su članovi Sokolskog saveza Beograda, Balote kluba Kanarevo brdo, plesne sekcije Sokolskog društva Beograd Matica, Penzionerskog servisa, Savske oaze, Crvenog krsta, kao i zainteresovani rekreativci.

Dan zdravlja i rekreacije biće organizovan pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.