Naslovna » Porodica » Deca » Moderna muzička radionica: Stalni upis novih polaznika
Moderna muzička radionica: Stalni upis novih polaznika (foto: Pixabay)
Moderna muzička radionica: Stalni upis novih polaznika (foto: Pixabay)

Moderna muzička radionica: Stalni upis novih polaznika

Moderna muzička radionica vrši stalni upis novih polaznika na radionice bubnjeva, el. i ak. gitare, klavira, bas gitare, pevanja i „Muzikaonicu“ (5-7 god).

Tu je i „Muzička radionica života“ Tanje Jovićević, istaknute umetnice i jednog od najboljih vokala sa ovih prostora. Radionica je namenjena odraslima, od 18 godina naviše.

– Ne mogu da vas naučim da pevate, ako ne znate, ne mogu da odlučim umesto vas, ne mogu ono što možete i sami. Ali, mogu da vam pokažem svet umetnosti koji je oduvek bio tu. Na nama je da to zajedno otkrijemo. Lepota stvaranja, druženja i otkrivanja starog-novog sveta je suština radionice. Dođite da produžimo lepotom život jedni drugima. Slušamo muziku, pričamo o njoj, izvodimo je, gledamo filmove, predstave i pričamo o ulozi muzike. Muzika je izvor, a ne samo znanje – poziva Tanja Jovićević sve zainteresovane.

Tanja Jovićević
Tanja Jovićević

Muzička radionica života počinje u septembru 2022, grupna je i održava se jednom nedeljno u predvečernjem terminu u trajanju od dva sata u TC „City Hall“ (Požeška 79, 1. sprat) na Banovom brdu.

Moderna muzička radionica – info

  • Ograničen je broj polaznika.
  • Prijave se vrše na: mmradionica@gmail.com
  • Više informacija može se dobiti preko 063/304-343.

Moderna muzička radionica: Stalni upis novih polaznika

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.