Naslovna » Izlasci » Pozorište » Studio Centar: „Je l’ imaš gram“ u Akademiji 28
Studio Centar: "Je l' imaš gram" u Akademiji 28
Studio Centar: "Je l' imaš gram" u Akademiji 28

Studio Centar: „Je l’ imaš gram“ u Akademiji 28

Kultna predstava Studio Centra, „Je l’ imaš gram?“, biće ekskluzivno izvedena u Akademiji 28, u utorak, 29. novembra 2022. od 20.00.

Predstava „Je l’ imaš gram?“ je specifična i nesvakidašnja, a rađena je po motivima knjige „Pitaj Alisu: Dnevnik jedne narkomanke“. Predstava, dakle, govori o problemima zloupotrebe psihoaktivnih supstanci kod mladih.

Međutim, droga više nije problem nepoznatih i nesnađenih ljudi u mračnim haustorima. Akteri ove predstave pokušaće da daju odgovore na mnogobrojna pitanja koja nisu vezana isključivo za drogu – već i za živote mladih danas u širem smislu.

Tinejdžerka Alisa, dolazi u veliki grad kako bi nastavila školovanje. Tu upoznaje novo društvo koje će je dovesti do ivice života i smrti. Alisa je obična devojka, koja nema porodične probleme, živi sa roditeljima, koji su uspešni prosvetni i univerzitetski radnici.

Ne odrasta u siromašnoj porodici, roditelji brinu o njoj, ali i pored svega suočava se sa rizikom koji je vodi direktno u smrt.

Predstava „Je l’ imaš gram?“ je autentična, direktna i teška, nakon koje nijedan gledalac ne može da ostane ravnodušan. Ona govori o svim mračnim stranama noćnih izlazaka u današnjim vremenima. Namenjena je mladoj publici od 14 godina pa naviše.

Ulaznice za predstavu „Je l’ imaš gram?“ mogu se kupiti po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, onlajn, preko ovog linka, kao i na blagajni Akademije 28.

Pored predstave „Je l’ imaš gram?“, članovi Studio Centra će tokom novembra meseca, u okviru akcije „Pozorišna jesen za tinejdžere“, odigrati i predstave „Kavez“ (16. novembra u Malom pozorištu „Duško Radović“); „Lutke“ (21. novembra na Kamernoj sceni „Studio“) i „Ovo nije bajka“ (22. novembra na Kamernoj sceni „Studio“).

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.