Naslovna » BG servis » Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – decembar 2022.
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza (foto: Brankica Andonović)
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza (foto: Brankica Andonović)

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – decembar 2022.

Zbog radova na održavanju ulica kao i iz drugih razloga tokom decembra 2022. biće aktuelne izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Do kraja meseca, na ovoj strani, unosićemo nove izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Gradski doček Nove godine 2023…

Sve informacije vezane za Gradski doček Nove godine 2023, tj. izmene na linijama GSP-a 31. decembra 2022. možete pročitati na OVOM LINKU.

Sava promenada, Gazela i Stari savski most…

Sve građani koji žive blizu Sava promenade, 31. decembra 2022. do 14.00, moraće da pomere svoja vozila sa glavnog i bočnih parkinga.

Novobeogradskoj strani Save iz tih ulica oko Savske promenade neće moći da se priđe, jer će biti zatvorene za saobraćaj.

Most Gazela 31. decembra od 23.58 do 1. januara 2023. sedam minuta nakon ponoći biće zatvoren za saobraćaj, a razlog je vatromet i lasersko-muzički program.

Stari savski most biće zatvoren za saobraćaj od 31. decembra 2022. od 23.30.

Požeška – Ulica otvorenog srca…

Tokom organizacije novogodišnjeg programa, Turističke organizacije Čukarica – Ulica otvorenog srca 2023, biće zatvoren saobraćaj u Požeškoj ulici od Kijevske do Žarka Vukovića Pucara, 1. januara 2023. od 10.00 do 17.00. → Detaljnije

Bratstva i jedinstva – Ulica otvorenog srca…

U Borči će doći do zatvaranja dela Ulice bratstva i jedinstva i izmena na linijama javnog gradskog prevoza zbog manifestacije Ulica otvorenog srca, 1. januara 2023. Više informacija pročitajte na OVOM LINKU.

Novi Beograd – grad otvorenog srca 2023…

Zbog održavanja tradicionalne novobeogradske manifestacije ali i dočeka Nove godine 2023, doći će do zatvaranja ulica kao i izmena u radu linija JGP, 31. decembra 2022. i 1. januara 2023. Više pročitajte OVDE.

Ulica otvorenog srca – Voždovac 2023…

Zbog održavanja humanitarne manifestacije Ulica otvorenog srca doći će do izmena u saobraćaju i na linijama JGP u Ustaničkoj ulici, 1. januara 2023. Više informacija objavili smo na OVOM LINKU.

Surčin – opština otvorenog srca 2023…

Zbog manifestacije Surčin – opština otvorenog srca doći će do zatvaranja ulica i izmena u radu linija JGP 1. januara 2023.INFO.

Linija 49…

Tokom održavanja dela manifestacije „Beogradska zima“ 23. decembra 2022. od 12.00 do 13.30 u Ulici generala Štefanika, doći će do zatvaranja ulice na delu između zona raskrsnica sa ulicama Kaplara Momčila Gavrića i Timočke divizije.

Zbog toga će vozila sa linije 49 u oba smera saobraćati ulicama Kaplara Momčila Gavrića, kružni tok u zoni ulice 2. srpske armije, Timočke divizije, Generala Štefanika i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu koristiti privremena stajališta: u smeru ka okretnici Naselje Stepa Stepanović – „OŠ ‘Danilo Kiš’ 1“ – u Ulici kaplara Momčila Gavrića, na poziciji oko 35 metara posle pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom generala Štefanika (na početku parking lamele); u smeru ka okretnici Banovo brdo – „OŠ ‘Danilo Kiš’ 1“ – u Ulici kaplara Momčila Gavrića, na poziciji oko pet metara ispred pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom generala Štefanika.

Kod Palate „Albanija“…

Tokom izvođenja radova JP „Putevi Beograda“ na redovnom održavanju, rekonstrukciji silazišta pešačkog prolaza u Knez Mihailovoj, kod Palate „Albanija“, biće zauzet deo trotoara i podzemnog pešačkog prolaza u Knez Mihailovoj, kod Palate „Albanija“, od 21. decembra 2022. do 30. januara 2023.

Naselje Šangaj…

Tokom radova Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, J.P. na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže u Batajnici u naselju Šangaj za saobraćaj će biti zatvorene delovi ulica Branka Živkovića, Nikole Demonje, Šangajska 1. deo, Mladih gorana i Belegiška u periodu od 8. januara do 16. septembra 2023.

Milošev kladenac…

Tokom izvođenja radova na izgradnji saobraćajnice S10 izgradnji kišne i fekalne kanalizacije u postojećoj regulaciji Ulice Milošev kladenac i planiranoj regulaciji Ulice Nova 3 na delu katastarskih parcela 762/11, 762/10, 310/4, 310/8 i 310/7 KO Veliki Mokri Lug biće zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Miloševom kladencu, kod raskrsnice sa Pavla Savića do KP 230/3 KO Zvezdara, od 15. januara do 15. februara 2023.

Pančevački most…

Na Pančevačkom mostu, u smeru ka Pančevu, izvodiće se radovi na popravci oštećenja do 15. januara 2023. Radnim danima, radovi se izvode od 20.00 do 5.00, a vikendom radovi počinju u subotu u 20.00 i traju u kontinuitetu do ponedeljka do 5.00.

Batutova i Preševska…

Tokom radova na izgradnji stambeno poslovnog objekta, investitora „Viva Residences“ d.o.o. na katastarskoj parceli 4003/85 KO Zvezdara, od 10. do 24. decembra 2022. doći će do izmene postojećeg režima saobraćaja i to:

 • u ulici Preševskoj biće zauzet trotoar sa leve strane od Ulice učitelja Miloša Jankovića prema Batutovoj u dužini parcele;
 • u Batutovoj ulici biće zauzet deo trotoara od ulice Milana Rakića do Preševske (uz slobodan prostor za kretanje pešaka.

Sremska…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji Sremske ulice sa infrastrukturom u postojećoj regulaciji sa uklapanjem u postojeće stanje ulica Maršala Birjuzova, Terazije, Knez Mihailova i Kolarčeva, u skladu sa faktičkim stanjem na terenu, na delovima katastarskih parcela 2155/1, 2211/1, 2213, 2917, 2922, 2076, 2885, 1848 i 2886 KO Stari grad, koje izvodi Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, biće izvršena sledeća organizacija saobraćaja od 1. do 31. decembra 2022:

 • zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Sremskoj, od kolskog ulaza u objekat u Sremskoj br. 3 do Knez Mihailove,
 • zauzet i raskopan trotoar u Knez Mihailovoj, na delu između Sremske, Terazija i Kolarčeve,
 • zauzet deo kolovoza i taksi stajališta na Terazijama, zbog formiranja koridora za pešake i izmenjen režim saobraćaja u Kolarčevoj, na delu od Makedonske do Terazija, faza 3a.

Despota Đurđa…

Tokom radova na popravci postojećih i izradi novih javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke, u ulici Klaonička, koje izvodi JP „Putevi Beograda“, biće zatvoren saobraćaj u Despota Đurđa od Sibinjanin Janka do Nade Dimić, do 19. januara 2023.

Omladinskih brigada…

Radovi na izgradnji objekta, koje izvodi Aleksandar gradnja iz Novog Sada, Miše Dimitrijevića 72, realizovaće se u Omladinskih brigada, ugao sa Đorđa Stanojevića, i tom prilikom će biti zauzet deo trotoara, biciklističke staze i deo kolovoza, do 28. decembra 2022.

Partizanske avijacije…

U okviru četvrte faze izvodiće se radovi na delu između zone raskrsnice sa Ulicom Stojana Aralice i zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje za saobraćaj desne kolovozne trake Ulice partizanske avijacije (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi), pri čemu će se leva kolovozna traka (gledano u smeru ka Bežanijskoj kosi) koristiti za dvosmerno odvijanje saobraćaja. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, pri čemu će se vozila JLPP-a u zoni radova kretati na sledeći način:

 • linije 74, 75 i 75N će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna i dalje redovnim trasama;
 • linija 76 će u smeru ka Bežanijskoj kosi saobraćati sledećom trasom: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Rajkova i dalje redovno;
 • linije 612 i 708 će u smeru ka Bežanijskoj kosi će koristiti sledeću trasu: Partizanske avijacije – Peđe Milosavljevića – Dr Huga Klajna – Marka Čelebonovića i dalje redovno.

Privremeno se izmešta stajalište „Nikole Dobrovića“ za smer prema Bežanijskoj kosi za linije 74, 75, 76, 612, 708 i 75N, u Ulicu partizanske avijacije, na poziciju oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Marka Čelebonovića.

Privremeno se uspostavlja stajalište „Peđe Milosavljevića 1“ za smer prema Bežanijskoj kosi za linije 74, 75 i 75N, u Ulici Peđe Milosavljevića, na poziciji neposredno ispred zone raskrsnice sa ulicom Dr Huga Klajna. Vozila sa linija 76, 612 i 708 koristiće redovno stajalište „Peđe Milosavljevića“ u smeru ka Zemunu.

Linije 708 i 709 u Zemun polju…

Trase linija javnog prevoza u naselju Zemun polje menjaju se od četvrtka, 1. decembra 2022, u skladu sa novom organizacijom saobraćaja.

Autobuske linije 708 – Novi Beograd (Blok 70A) – Zemun polje i 709 – Zemun (Novi grad) – Zemun polje će saobraćati iz Kurirske ulice preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10 do Batajničkog druma 17. deo, Batajničkim drumom 17. deo i dalje preko Ulice Jurija Rakitina do Zemun polja.

Novom organizacijom linija JLPP u naselju Zemun polje i dalje je omogućena veza stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro sa Zemun poljem preko novoizgrađenog nadvožnjaka u produžetku ulice S10, a takođe sa linijama BG voza preko novoizgrađenih železničkih stanica „Zemun“, „Zemun polje“ i „Kamendin“ (preko linije br. 709).

Do ove organizacije saobraćaja došlo je sa završetkom rekonstrukcije pruge Beograd (centar) – Stara Pazova – Novi Sad, u okviru čega je izvršena izgradnja nadvožnjaka iznad pruge i ukidanje pružnog prelaza sa Ulicom Jurija Rakitina, a na zahtev stanovnika naselja Plavi horizonti i Školsko dobro za boljom prostornom pristupačnošću TC „Zemun park“ i ostalim sadržajima u njegovoj zoni.

Dubrovačka…

Tokom radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, za saobraćaj će biti zatvorena Dubrovačka, na delu od Cara Dušana do Despota Đurđa, do 27. decembra 2022.

Jovana Subotića i Stevana Markovića…

Tokom izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže u ulicama Jovana Subotića i Stevana Markovića, do 16. januara 2023. doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

 • faza 1 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje Jovana Subotića na delu između zone raskrsnice sa Petra Markovića i Stevana Markovića (uključujući i zonu raskrsnice sa Stevana Markovića), kao i Stevana Markovića na delu između zone raskrsnice sa Jovana Subotića do zone raskrsnice sa Kejom oslobođenja;
 • faza 2 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje zone raskrsnice ulica Stevana Markovića i Jovana Subotića;
 • faza 3 – radovi u ovoj fazi podrazumevaju zatvaranje Stevana Markovića na delu između zone raskrsnice sa Jovana Subotića do zone raskrsnice sa Avijatičarskim trgom.

Tokom izvođenja radova u sve tri faze, vozila sa linija javnog prevoza će saobraćati na sledeći način:

 • na linijama 82, 610 i 611, vozila će saobraćati trasom: Bulevar Mihajla Pupina – Bulevar maršala Tolbuhina – Luja Adamiča – Sremskih odreda – okretnica „Novi Beograd /Paviljoni/“;
 • vozila na linijama 703L1, 705 i 706E, u smeru prema Keju oslobođenja, ići će trasom: Cara Dušana – Karamatina – Kej oslobođenja – Marka Nikolića – okretnica „Kej oslobođenja“, a u smeru od Keja oslobođenja Davidovićevom ulicom, Glavnom i dalje redovno;
 • na liniji 88, vozila će se kretati trasom: Bulevar Mihajla Pupina – Džona Kenedija – Bulevar Nikole Tesle – Karađorđev trg – Karađorđeva – Avijatičarski trg – Nikolaja Ostrovskog – Aleksandra Dupčeka – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovno prema Novom Železniku.

Vozila će na izmenjenoj trasi koristiti postojeća, a na liniji 88 i privremeno stajalište „Džona Kenedija 1“ – stajalište se uspostavlja u Ulici Džona Kenedija, oko 50 metara posle zone raskrsnice sa Bulevarom Mihajla Pupina, gledano u smeru ka Bulevaru Nikole Tesle, neposredno ispred ulaza u objekat sa kućnim brojem 31A.

Batajnica…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Kralja Stefana Tomaša, Nova 47, Posavska, Vojačka, Jasenovačkih mučenika i drage Mihajlović do 31. decembra 2022.

Obrenovac…

Tokom izvođenja radova na izgradnji kružne raskrsnice ulica Kralja Aleksandra I, Kralja Petra I i Aleksandra Ace Simovića u Obrenovcu, do 31. decembra 2022. doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi podrazumevaju potpuno zatvaranje zone raskrsnice, zbog čega će vozila javnog prevoza saobraćati izmenjenim trasama.

Izmene su objavljene na OVOM LINKU.

Šumatovačka…

Tokom radova na izgradnji ugaonog jednostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta koje izvodi firma Bogoljub Milenović PR SZTR „Ljuba invest“ ispred broja 43 Šumatovačka ulica na delu od Graničarske do Čuburske biće zatvorena za saobraćaj svakog utorka i petka do 1. marta 2024.

Beogradska…

Tokom izvođenja radova na izgradnji dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta, biće zauzet trotoar i tri parking mesta u Beogradskoj ispred br. 21, do 31. decembra 2022.

Oblakovska, Save Kovačevića, Mostarska i Mileta Cerovca…

Tokom radova koje izvodi grad Beograd, za potrebe Direkcije za građansko zemljište i izgradnju Beograda JP, radovi će se obavljati pod saobraćajem u Oblakovskoj, Save Kovačevića, Mostarskoj i Mileta Cerovca, do 10. januara 2023.

Radovi u toku

****************************************************************************

Završeni radovi i izmene

U ovom delu će biti objavljeni radovi koji su završeni tokom meseca.

Majora Ilića…

Tokom radova na izgradnji objekta, koje ozvodi „Terssus“ d.o.o, biće izmenjen režim saobraćaja u Majora Ilića, 3. i 4. decembra 2022, od 16.00 do 24.00.

Radoslava Grujića…

Tokom radova na rekonstrukciji u zaštitnom pojasu sekundarne vodovodne mreže u postojećoj regulaciji ulice Radoslava Grujića i Mileševske na delovima, koje izvodi Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, biće izmenjen režim i zatvoren saobraćaj u Radoslava Grujića, od raskrsnice sa Mileševskom do kućnog broja 18, do 3. decembra 2022. po fazama:

faza 2: zatvoren saobraćaj, zauzeti i raskopani delovi kolovoza i zauzeta i ukinuta parking mesta u Radoslava Grujića, od raskrsnice sa Mileševskom do kućnog broja 18, na delovima KP 1328 i 1308/1 obe KO Vračar, do 3. decembra 2022.

Jovana Subotića (faza II)…

U sklopu radova na izgradnji kanalizacione mreže, u Ulici Jovana Subotića, na delu od Ulice Petra Markovića do Ulice Stevana Markovića, koje će izvoditi PP „Wetricom“ d.o.o, do 9. decembra 2022, doći će do dodatnih izmena u režimu rada linija JGP-a, u odnosu na prethodnu fazu, na sledeći način:

vozila sa linija 703L1, 705 i 706E će saobraćati:

 • redovnom trasom u smeru ka Keju oslobođenja;
 • u smeru ka periferiji: terminus „Kej oslobođenja“ – Marka Nikolića – Davidovićeva – Glavna i dalje redovnim trasama.

Za ostale linije koje u redovnom režimu rada saobraćaju do terminusa „Kej oslobođenja“, važiće isti režim saobraćaja koji je važio u prethodnoj fazi radova (od 17. oktobra 2022), što znači:

 • vozila sa linije 88, promenu smera kretanja vrše sistemom ulica na sledeći način: Bulevar Mihajla Pupina – Džona Kenedija – Buleva Nikole Tesle – Karađorđev trg – Karađorđeva – Avijatičarski trg i dalje redovnom trasom ka Železniku;
 • vozila sa linija 82, 610 i 611, od perifernih terminusa do terminusa „Novi Beograd/Paviljoni/“, saobraćaju: Bulevar Mihajla Pupina – Bulevar maršala Tolbuhina – Luja Adamiča – Sremskih odreda – terminus „Novi Beograd /Paviljoni/“.

Privremeno su ukinuta stajališta:

 • „Zemun pošta“ u smeru ka periferiji, za linije 703L1 i 706E;
 • „Džona Kenedija“, „Prve pruge /Retenzija/“ i „22. oktobra“ u smeru ka Keju oslobođenja za linije 82, 88, 610 i 611;
 • „22. oktobra“ i „Džona Kenedija“ u smeru ka periferiji, za linije 82, 610 i 611.

Privremeno je uspostavljeno stajalište u Ulici Džona Kenedija oko 50 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Mihajla Pupina gledano u smeru ka ulici Bulevar Nikole Tesle, neposredno ispred ulaza u objekat sa kućnim brojem 31A, za liniju 88.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a.

Mileševska…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Mileševska, od Trnske do Radivoja Koraća, do 3. decembra 2022.

Bulevar vojvode Putnika…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd-put“, biće zatvoren saobraćaj u jednoj kolovoznoj traci u Bulevaru vojvode Putnika.

Od 2. decembra od 22.00 do 5. decembra 2022. do 3.30, biće zatvoren smer ka Topčiderskoj zvezdi, na delu od nadvožnjaka iznad auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea) do zone raskrsnice sa Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića. Za saobraćaj će biti zatvorene i saobraćajnice koje se iz pravca auto-puta (Bulevar Franša d’Eperea), Bulevara vojvode Mišića i Savske ulivaju u Bulevar vojvode Putnika. U drugoj slobodnoj kolovoznoj traci saobraćaj će se obavljati dvosmerno.

Zbog mogućih saobraćajnih gužvi, iz ovog sekretarijata mole sve vozače za strpljenje, kao i za korišćenje alternativnih pravaca – Bulevar vojvode Mišića, petlje „Hitna pomoć“ i „Autokomanda“.

Vozila javnog prevoza saobraćaće na sledeći način:

 • ukidaju se trolejbuske linije 40 i 41, dok se uspostavlja privremena autobuska linija 41A (Studentski trg – Banjica 2), koja će saobraćati trasom trolejbuske linije 41;
 • linija 36 će u smeru ka Železničkoj stanici „Beograd /centar/“ i Stadionu FK „Partizan“ saobraćati ulicama: Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom;
 • linija 38L će u smeru ka Železničkoj stanici „Beograd /centar/“ saobraćati Bulevarom Franša d’Eperea, Savskom, Savskim trgom, Nemanjinom, Kneza Miloša, Bulevarom vojvode Putnika i dalje redovnom trasom;
 • linija 74 će u smeru ka Mirijevu saobraćati Bulevarom Franša d’Eperea, promena smera kretanja u zoni petlje kod Hitne pomoći, Bulevarom Franša d’Eperea, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom.

Dravska…

Tokom izvođenja radova na izgradnji dvostrano uzidanog stambenog objekta, a zbog demontaže krana, biće zatvoren saobraćaj, zauzet kolovoz u Dravskoj ispred broja 14 i ukinuto osam parking mesta u Dravskoj (prvih osam parking mesta), na delu od Kajmakčalanske do Žičke, 3. i 4. decembra 2022.

Svetosavska…

Tokom radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže, koje izvodi Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. za saobraćaj će biti zatvorena Svetosavska ulica, po fazama na sledeći način:

 • Faza 1: zatvoren saobraćaj, zauzet i rakopan kolovoz i zauzeta parking mesta u ul. Svetosavskoj, od raskrsnice sa ul. Nemanjinom i ul. Štrosmajerovom do raskrsnice sa pristupnom saobraćajnicom objekta Vojske Srbije, do 9. decembra 2022.

Stevana Markovića…

Tokom radova na izgradnji sekundarne kanalizacione mreže, koje izvodi Grad Beograd za potrebe Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, za saobraćaj će biti zatvorena Stevana Markovića, od raskrsnice sa Avijatičarskim trgom i Karađorđevom do raskrsnice sa Kejom oslobođenja i Jovana Subotića, do 9. decembra 2022, po fazama.

Bulevar oslobođenja…

Tokom radova na redovnom održavanju koje obavlja JKP „Beograd put“ doći će do zatvaranja saobraćaja u tramvajskim bašticama, u Bulevaru oslobođenja, kod restorana „Franš“ 9. i 10. decembra 2022.

Pasterova…

Tokom radova JKP „Beograd put“ na redovnom održavanju, za saobraćaj će biti zatvorena Pasterova ulica od Deligradske do dr Subotića starijeg 10. i 11. decembra 2022. godine.

Sajmište…

Tokom snimanja filma „Lost Country“, biće zatvoren saobraćaj u ul. Sajmište (od ul. Zemunski put 70 m u dužini u smeru ka Bulevaru Mihajla Pupina) dana 15. decembra 2022. od ponoći do pet ujutru.

Linije 18 i 39…

Zbog hitnih radova Beogradskog vodovoda i kanalizacije 13. decembra 2022. u Kumodraškoj ulici kod broja 23 došlo je do promene u radu linije 18 i 39 i to na sledeći način: u oba smera saobraćaju ulicama Vojvode Stepe, Ljuba Vučkovića, Kumodraška i dalje redovno.

Sadika Ramiza…

Tokom izvođenja radova investitora „Metromedia Group“ d.o.o. na postavljanju jednog sredstva za oglašavanje – jednostranog, neosvetljenog i neprosvetljenog posebnog objekta za oglašavanje na drugoj površini, na KP 2459 K.O, ulica Sadika Ramiza na delu od ulice Brodarske do ulica Slavka Šlandera od 11. do 14. decembra 2022. biće zatvorena za saobraćaj.

Božićna…

Tokom radova Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, J.P. na izgradnji sekundarne fekalne kanalizacije u periodu od 9. do 15. decembra 2022. doći će do zatvaranje za saobraćaj u Božićnoj ulici na Voždovcu.

Linije 7 i 9…

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kružnog toka u Ulici zemunski put (u visini BAS-a), 18. decembra 2022. biće onemogućen rad tramvajskih linija preko Starog savskog mosta, što će dovesti do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Linije 7 i 9 će na delu od Savskog trga do Bloka 45 u oba smera saobraćati preko Mosta na Adi.

Đorđa Stanojevića…

Tokom radova koje izvode JKP „Beogradske elektrane“, biće zauzet i raskopan kolovoz u Đorđa Stanojevića, na deonici od Bulevara Crvene armije do depoa GSP-a, do 22. decembra 2022.

Kralja Petra Prvog…

Tokom izvođenja radova JKP „Beograd put“ na redovnom održavanju – popravci javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke u Kralja Petra Prvog, FAZA 1, biće zatvoren saobraćaj, zauzet kolovoz u Kralja Petra Prvog, na delu od Vojvode Putnika do Janka Katića, na teritoriji opštine Mladenovac, do 18. decembra 2022.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.