Naslovna » Izlasci » Pozorište » Februar 2023. u MTS dvorani u znaku komedije
Februar 2023. u MTS dvorani u znaku komedije: Vesele devojke (detalj sa plakata)
Februar 2023. u MTS dvorani u znaku komedije: Vesele devojke (detalj sa plakata)

Februar 2023. u MTS dvorani u znaku komedije

Februar 2023. u MTS dvorani biće u znaku komedije: na repertoaru su „Vesele devojke“, „Đurologija“ i „Državni posao: Velika seoba arhivatora“.

Zahvaljujući repertoaru bogatom predstavama i mjuziklima, koji su već zabeležili zapažen uspeh tokom prethodnih godina, u poznatom prostoru u centru grada biće smeha i dobre zabave.

Svetski mjuzikl „Vesele devojke“ reditelja Radeta Vukotića koji će biti održan 9. februara od 20.30, muzičko-scenski je spektakl, koji je adaptacija istoimenog američkog mjuzikla.

Ovde Vukotić „priča priču“ o pet najboljih drugarica iz detinjstva koje se ponovo okupljaju na devojačkoj večeri u čast udaje ćerke jedne od njih. Ovo je uz pevačke deonice, priča o sreći i ljubavi, prijateljstvu i poverenju, ali i nezadovoljstvu i neostvarenosti.

Uloge tumače: Tijana Dapčević, Maja Brukner, Zorana Pavić, Jelena Đukić, Ivana Peters i Svetlana Sretenović.

Autorska predstava Branka Đurića, „Đurologija„, koja je godinama unazad igrana u MTS dvorani, biće ponovo izvedena 10. februara od 20.00. Đurić je sa ovom predstavom oborio sve rekorde gledanosti u svetu pozorišta i stand up-a, kod nas, ali i u čitavom regionu.

Četvrta u nizu predstava u realizaciji, publici već uveliko poznate ekipe „Državnog posla“, „Velika seoba arhivatora„, reditelja Petra Jovanovića, zakazana je za 16. februar od 20.00. Ovo će biti treće izvođenje predstave od njene premijere prošle godine.

Ekipa koja je svojim humorom obišla ceo svet – u sastavu Dejan Ćirjaković, Dimitrije Banjac i Nikola Škorić – iza sebe ima blizu 400 izvođenja „Državnog posla“. Ovoga puta na humorističan način bave se problemom migracija u regionu.

Karte su u prodaji na blagajni MTS dvorane i na tickets.rs.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.