Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Održana premijera nove HBO serije „The Last Of Us“ u Beogradu
Održana premijera nove HBO serije "The Last Of Us" u Beogradu
Održana premijera nove HBO serije "The Last Of Us" u Beogradu

Održana premijera nove HBO serije „The Last Of Us“ u Beogradu

U bioskopu Cineplexx Galerija u Beogradu sinoć je uz prisustvo predstavnika medija i poznatih ličnosti održana premijera nove HBO serije „The Last of Us“.

Prva epizoda već je stigla na HBO Max striming platformu.

Nova epizoda dolaziće u HBO Max ponudu svakog ponedeljka, a biće emitovana istim danom i na HBO kanalu od 20.00.

Prva sezona serije imaće devet epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Džoel, jedan od preživelih, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, dok prelaze SAD zaviseći jedno od drugog da prežive.

Održana premijera nove HBO serije "The Last Of Us" u Beogradu

U glavnim ulogama su Pedro Paskal kao Džoel, Bela Ramzi kao Eli, Gabrijel Luna kao Tomi, Ana Torv kao Tes, Niko Parker kao Sara, Mari Bartlet kao Frenk, Nik Oferman kao Bil, Storm Rid kao Rajli, Merl Dendridž kao Marlin, Džefri Pirs kao Peri, Lamar Džonson kao Henri, Kivon Vudard kao Sem, Grejam Grin kao Marlon, Elejn Majls kao Florens, Ešli Džonson i Troj Bejker.

https://youtu.be/JJcqw0VyCEU

Serija „The Last of Us“ zasnovana je na istoimenoj hvaljenoj video igri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za PlayStation® platforme, a scenario i izvršnu produkciju potpisuju Kreg Mejzin i Nil Drakman.

Serija je koprodukcija sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Kerolajn Štraus, Evan Vels, Asad Kizilbaš, Karter Svan i Rouz Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog potpisuju produkciju.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.