Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke: Tamo gde ljubav počinje
Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke: Tamo gde ljubav počinje (D. Žerić; foto: Samir Geko)
Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke: Tamo gde ljubav počinje (D. Žerić; foto: Samir Geko)

Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke: Tamo gde ljubav počinje

Tradicionalni prolećni koncert Crvene jabuke, „Tamo gde ljubav počinje“, biće održan u MTS dvorani u sredu, 8. marta 2023. od 20.00.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa održanog na proleće, publika će imati priliku da legendarni bosanki pop-rok sastav ove godine čuje specijalno na Dan žena.

Nakon rasprodatog prvog zakazanog koncerta na Dan žena, 8. marta, poznati bosanski pop-rok sastav zasviraće Beograđanima još jedne večeri, u četvrtak, 9. marta. Pošto su oba koncerta rasprodata, Crvena jabuka će održati još jedan – 21. marta! 

Jedan od najpoznatijih bendova sa ovih prostora, predvođen Draženom Žerićem Žerom, svim generacijama prepoznatljivim vokalom pop-rok scene, publici će, kako najavljuje, u elektrik rokenrol maniru odsvirati sve do jednog poznate hitove, među kojima su „Tugo nesrećo“; „Ima nešto od srca do srca“, „Tuga ti i ja“, „Bježi kišo s prozora“, „Dirlija“.

Podsetimo, prvi nastup u MTS dvorani bend je imao 2018, a potom i 2020. i 2021. a članovi benda poručuju da se raduju ponovnom susretu sa beogradskom publikom.

Crvena jabuka je nastala 1985. godine, čime je danas svrstana u jedan od najdugovečnijih rok bendova sa ovih prostora.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.