Naslovna » Izlasci » Akcije » DKC Beograd: Međunarodni klub prijateljstva – Upoznajte Grčku
DKC Beograd: Međunarodni klub prijateljstva - Upoznajte Grčku
DKC Beograd: Međunarodni klub prijateljstva - Upoznajte Grčku

DKC Beograd: Međunarodni klub prijateljstva – Upoznajte Grčku

U okviru saradnje Dečjeg kulturnog centra Beograd i Ambasade Grčke u sredu, 22. februara 2023. od 11.00, biće održan program „Upoznajte Grčku“.

U Maloj sali DKC Beograd u Takovskoj 8, program u okviru ciklusa „Međunarodni klub prijateljstva“, namenjen je deci osnovnoškolskog uzrasta, koja će imati priliku da kroz prezentaciju i nagradni kviz na neposredan način saznaju o grčkoj kulturi, muzici, jeziku i geografskim karakteristikama.

Uz posluženje, učesnici programa imaće priliku da novostečeno znanje pokažu na završnom kvizu i tako osvoje lepe nagrade.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Međunarodni klub prijateljstva DKC Beograd realizuje programe sa željom da deci i mladima predstavi i približi različite kulture, običaje i umetnost određenog podneblja.

Kroz razgovor sa učesnicima programa, kreativnu radionicu i kviz znanja, mlada publika ima mogućnost da sagleda bogatstvo različitosti koje postoje u svetu, čime razvija tolerantnost i prihvatanje drugog i drugačijeg, radoznalost i želju za novim znanjima.

Ulaz za program „Upoznajte Grčku“ je besplatan. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.