Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Posvećenje zla
Novi filmovi u bioskopima: Posvećenje zla
Novi filmovi u bioskopima: Posvećenje zla

Novi filmovi u bioskopima: Posvećenje zla

Novi film reditelja Kristofera Smita, uznemirujući horor „Posvećenje zla“, na redovne repertoare domaćih bioskopa stiže u četvrtak, 9. februara 2023.

Reč je o večnoj temi, borbi između dobra i zla, koja se vodi iza zidina drevnog manastira, u kojoj iskonsko zlo preti da ostvari ultimativnu pobedu.

Atmosfera prepuna napetosti, straha i scena od kojih zastaje dah, oduševiće ljubitelje žanra, i otkriti koliko je tanka linija koja nas deli od najmračnijih i najstrašnijih sila ovog i onog sveta.

Nakon što joj je brat, koji je bio sveštenik, nastradao pod sumnjivim okolnostima, Grejs odlazi u Škotsku, u manastir, kako bi saznala šta se zaista dogodilo. Ono što će otkriti jeste ubistvo, svetogrđe, ali i uznemirujuća istina o sopstvenoj prošlosti.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Consecration / Posvećenje zla. Početak prikazivanja: 9. februar 2023. Dužina trajanja: 90 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, VB / 2022. Žanr: horor. Uloge: Jena Malone, Danny Huston, Thoren Ferguson. Reditelj: Christopher Smith.
(danubeogradu.rs)