Naslovna » Izlasci » Sport » Sportsko selo: Besplatni termini za građane
Sportsko selo: Besplatni termini za građane (foto: beograd.rs)
Sportsko selo: Besplatni termini za građane (foto: beograd.rs)

Sportsko selo: Besplatni termini za građane

U kompleksu „Sportsko selo“ (Deligradska bb) Opština Savski venac omogućila je besplatne sportsko-rekreativne sadržaje za sve generacije.

Iz ove centralne gradske opštine saopšteno je da su deo programa namenjenih stanovnicima Savskog venca i besplatni termini za sport i rekreaciju i da multifunkcionalni kompleks „Sportsko selo“ nudi različite sportsko-rekreativne sadržaje za celu porodicu.

Pored osnovnih škola sa teritorije opštine, koje sredom i četvrtkom imaju besplatne termine za organizovane posete i korišćenje sadržaja „Sportskog sela“, svim građanima Savskog venca besplatno su na raspolaganju otvoreni tereni za odbojku, košarku i fudbal, radnim danima od 15.00 do 17.00, uz prethodnu rezervaciju na broj telefona 062/680-820.

Sportski tereni koji se nalaze u okviru „Sportskog sela“ pre nekoliko godina kompletno su obnovljeni, a uz adekvatno održavanje i domaćinsko upravljanje kompleks je ponovo postao omiljeno mesto za sportiste, rekreativce, decu i roditelje ove opštine.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Iz ove opštine pozivaju osnovne škole sa Savskog venca, koje još nisu koristile ovu mogućnost, da rezervišu besplatan termin i svojim učenicima omoguće sportske aktivnosti na terenima Sportskog sela, navodi se u saopštenju. (Beoinfo)