Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Sitkom „Moja Slavice“ u produkciji studenata FDU
Ekipa sitkoma "Moja Slavice" (foto: studenti FDU)
Ekipa sitkoma "Moja Slavice" (foto: studenti FDU)

Sitkom „Moja Slavice“ u produkciji studenata FDU

Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimaju krajem aprila pilot epizodu sitkoma „Moja Slavice“.

Radnja sitkoma „Moja Slavice“ dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama.

Ali, nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

U sitkomu ispred kamera se nalaze Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić.

Ekipa sitkoma "Moja Slavice" (foto: studenti FDU)
Ekipa sitkoma „Moja Slavice“ (foto: studenti FDU)

Publika će imati priliku da se susretne na malim ekranima i sa reperom Igorom Panićem, poznatijim pod scenskim imenom Nucci.

Pilot epizoda sitkoma „Moja Slavice“ biće premijerno prikazana 3. juna 2023. na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Napredak sitkoma možete ispratiti i na Instagram i Tik Tok stranicama. (danubeogradu.rs)