Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Dodela nagrada People’s Choice Awards 2023
People's Choice Awards: Ryan Reynolds (foto: Guy Aroch / NBCUniversal International / E! Entertainment)
People's Choice Awards: Ryan Reynolds (foto: Guy Aroch / NBCUniversal International / E! Entertainment)

Dodela nagrada People’s Choice Awards 2023

Dodela nagrada People’s Choice Awards 2023 zakazana je na kanalu E! za 18. februar 2024. i održaće se u Barker Hangaru u Santa Moniki (Kalifornija).

Jedina ceremonija nagrada koju kompletno dodeljuje publika, odaće priznanje omiljenim umetnicima u različitim kategorijama iz oblasti filma, televizije, muzike i pop kulture. Dvočasovni televizijski program uključivaće i nekoliko počasnih nagrada i nastupe tokom ceremonije.

Kompletna lista kategorija biće naknadnio objavljena. Nominovanje će trajati do 31. decembra 2023.

„Misija nagrade ‘People’s Choice Avards’ nastavlja da bude davanje glasa onima čije je mišljenje najvažnije – publici“, izjavila je Kasandra Trajon, viša potpredsednica Entertainment Live Events, NBCUniversal za televiziju i striming. „Premeštanje televizijskog programa u srce sezone dodele nagrada i proširenje našeg dosega na publiku Peacock-a stvara platformu da se glas ljudi čuje jače nego ikad, dajući zvezdama i njihovim fanovima priliku da zajedno slave“.

Prošlogodišnji People’s Choice Awards 2022, emitovan preko mreža NBC i kanala E!, zaključao je industrijske trendove sa visokim rejtinzima koji rastu iz godine u godinu, sa preko 173 miliona reakcija na kanalima, digitalnim platformama i društvenim mrežama.

People's Choice Awards

Glumac i komičar Kenan Tompson bio je voditelj prošlogodišnje ceremonije dodele kada je posebno priznanje dobila Lizo kroz priznanje People’s Champion Award, Rajan Rejnolds bio je dobitnik nagrade People’s Icon Award, a Šanaja Tvejn dobila je nagradu Music Icon Award.

Ovaj program producira Den of Thieves uz izvršne producente, među kojima su Džes Ignjatović, Ivan Prager i Barb Bialkovski.

Dodelu nagrada People’s Choice Awards originalno je preuzeo kanal E! u 2017. godini, a prvo uživo emitovanje bilo je 2018. godine.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.