Naslovna » BG špijun » Premijera filma ZVUK SLOBODE u Novom Sadu uz panel o nestaloj deci
Zvuk slobode (foto: Blitz Film)
Zvuk slobode (foto: Blitz Film)

Premijera filma ZVUK SLOBODE u Novom Sadu uz panel o nestaloj deci

Tematski panel o nestaloj deci biće organizovan 31. avgusta od 18.30 u CineStar bioskopu u Novom Sadu (BIG), nakon čega će premijerno biti prikazan film „Zvuk slobode“.

Na panelu učestvuju Igor Jurić, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu i Ružica Radović, koordinatorka Nepatrole i psiholog.

Film „Zvuk slobode“ se zasniva na fascinantnoj istinitoj priči koja otkriva surovost trgovine decom. Cilj ovog ostvarenja je da osvetli globalni pokret za okončanje trgovine maloletnicima putem njegove uspešne distribucije širom sveta.

„Zvuk slobode“ (Sound of Freedom) u distribuciji Blitz filma, koji je producirala kompanije Angel Studios, postao je ozbiljan konkurent velikim holivudskim blokbasterima u američkim bioskopima. Film je do sada zaradio više od 180 miliona dolara i osvojio publiku širom Amerike, postepeno osvajajući svetske bioskope. Od 31. avgusta film je na redovnom repertoaru CineStar bioskopa.

U filmu „Zvuk slobode“, federalni agent spašava dečaka od trgovaca ljudima, ali njegova sestra ostaje zarobljena. Agent se upušta u opasnu misiju, rizikujući sopstveni život kako bi je oslobodio od strašne sudbine. Glavnu ulogu u filmu tumači poznati glumac Jim Caviezel (poznat po ulozi Isusa Hrista u filmu „Pasija“), a film je režirao Alejandro Monteverde.

„Verujem da kao društvo moramo biti svesni strahota trgovine decom, i moj poziv je bio da iskoristimo moć filmske umetnosti kako bismo uneli svetlo, poeziju i nadu u tu najmračniju stranu ljudske prirode – i sve to upakovali u neverovatnu, svetski promenjujuću odiseju jednog čoveka“, izjavio je reditelj filma Alejandro Monteverde prilikom premijere.

Pročitajte više informacija o filmu „Zvuk slobode“ i pogledajte termine projekcija u Beogradu.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.