Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Zvezda POVRATKA U BUDUĆNOST u novoj seriji SESTRE SPENSER premijerno na kanalu DIVA
Sestre Spenser (foto: NBCUniversal International Networks / DIVA)
Sestre Spenser (foto: NBCUniversal International Networks / DIVA)

Zvezda POVRATKA U BUDUĆNOST u novoj seriji SESTRE SPENSER premijerno na kanalu DIVA

NBCUniversal International Networks i Direct-To-Consumer najavili su premijeru nove dramske serije, „Sestre Spenser“, u Srbiji.

Deset epizoda ove jednočasovne pravne drame emituje se sa po dve epizode četvrtkom od 21.00 od 14. septembra 2023. na kanalu DIVA.

U seriji „Sestre Spenser“ uloge tumače: Lea Tompson (Povratak u budućnost, Caroline in the City) i Stejsi Farber (Virgin River, Schitt’s Creek) kao majka i ćerka koje udružuju snage i osnivaju privatnu detektivsku agenciju.

Nakon spleta nesrećnih okolnosti, policajka iz Toronta Darbi Spenser (Farber) napušta posao prinuđena da se vrati kući kod majke sa kojom nema najbolje odnose, a koja je međunarodno poznati pisac kriminalističkih romana Viktorija Spenser (Tompson).

Kada je ovaj dvojac krenuo u zajedničko rešavanje zločina, Darbi otkriva Viktorijinu stranu koju nikada nije poznavala i na kraju se upušta u najneverovatniji poduhvat: postaje njen partner u privatnoj detektivskoj agenciji.

Uprkos njihovim suprotstavljenim ličnostima, generacijskim razlikama i komplikovanoj zajedničkoj prošlosti, one otkrivaju da možda imaju više zajedničkog nego što su mislile. Svaka epizoda donosi novi slučaj koji treba rešiti; i dok se ozbiljna Darbi i bezbrižna Viktorija možda nikada neće u potpunosti razumeti, otkrivaju da su možda, ali samo možda, potrebne jedna drugoj više nego što shvataju.

Sestre Spenser (foto: NBCUniversal International Networks / DIVA)
Sestre Spenser (foto: NBCUniversal International Networks / DIVA)

Seriju „Sestre Spenser“ kreirao je nagrađivani izvršni producent Alan McCullough (Privatni detektivi – Private Eyes, Panduri novajlije – Rookie Blue), u produkciji Entertainment One (eOne) i Buffalo Gal Pictures. Izvršni producenti su McCullough i Jenn Engels. Jocelyn Hamilton i Tecca Crosby su izvršni producenti za eOne. Phyllis Laing i Jennifer Beasley su izvršni producenti za Buffalo Gal Pictures. Za međunarodnu distribuciji zadužen je eOne.

Premijerno gledajte epizode serije „Sestre Spenser“ samo na kanalu DIVA. (danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.