Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Premijera: Osma sezona serije kanala E! BOTCHED sa plastičnim hirurzima
E! BOTCHED (foto: NBCUniversal International / E! Entertainment)
E! BOTCHED (foto: NBCUniversal International / E! Entertainment)

Premijera: Osma sezona serije kanala E! BOTCHED sa plastičnim hirurzima

Svetski poznati plastični hirurzi, dr Teri Dubro i dr Pol Nasif vraćaju se u operacionu salu za osmu sezonu hit serije kanal E! Botched.

Premijerno, od 3. septembra 2023, nove epizode prikazivaće se nedeljom (3, 10, 17. i 24. septembra od 21.00).

Vrhunski dvojac hirurga vraća se da preuzme neke od najsloženijih slučajeva do sada, a sve to uz smeh i njihovu voljenu „bromansu“ i šalu. U potpuno novoj ordinaciji, doktori se konsultuju sa nizom pacijenata koji su puni nade dok otkrivaju katastrofalne traume zbog prošlih plastičnih operacija koje su pošle po zlu, urođenih mana i užasnih nesreća.

Neki od pacijenata ove sezone su sledeći…

Žena gubi težinu i ide pod nož zbog rutinskog zatezanja stomaka nakon što je izgubila muža u čudnoj nesreći na poslu. Ona doživljava katastrofalnu infekciju koja je zamalo ubija i ostavlja njen stomak deformisanim.

Pacijentkinja sa retkim stanjem, koje je ostavilo creva na spoljnoj strani tela, imala je pet različitih operacija kao beba. Iako su joj prvobitni lekari spasili život, ostala je sa stomakom punim kvržica i ožiljaka.

Pacijentkinja koja je kao dete stala na nokat doživela je bolnu proceduru presađivanja kože, ostavljajući izraslinu na njenom stopalu koju ona naziva „mala pozadina“.

Žena sa agresivnim oblikom raka kože prošla je 10-očasovnu proceduru koja je ostavila ozbiljnu rupu na njenom licu. Kao rezultat toga, bila je primorana da nosi protezu i bori se da se pogleda u ogledalo.

Žrtva ujeda psa koja je izgubila ceo vrh nosa postala je depresivna nakon što je pretrpela 20 odvojenih neuspešnih operacija korekcije lica.

Botched je producirala Evolution Media, MGM kompanija, Alex Baskin, Matt Westmore, Joe Kingsley, Jen McClure Metz, Sarah Kane i Ben DeNoble kao izvršni producenti zajedno sa dr Terijem Dubroom i dr Polom Nasifom.

(danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.