Naslovna » Izlasci » Film » Jesen u CineStar bioskopima: Koncert Masima Savića, Porodični vikend, najnoviji Skorsezeov film, Dani strave
CineStar bioskopi - Snimak koncerta Massima Savića
CineStar bioskopi - Snimak koncerta Massima Savića

Jesen u CineStar bioskopima: Koncert Masima Savića, Porodični vikend, najnoviji Skorsezeov film, Dani strave

Kraj oktobra i početak novembra obeležiće bioskopski hitovi u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG).

Biće organizovani događaji za sve uzraste i brojne afinitete: Porodični vikend, Dani strave, prikazivanje najnovijeg filma Martina Skorsezea i ekskluzivni snimak poslednjeg koncerta Masima Savića, održanog u Areni Zagreb.

Od 19. oktobra 2023. u bioskopima se prikazuje najnoviji Skorsezeov film „Ubistva pod cvetnim mesecom”, koji je zasnovan na istinitoj priči, a glavne uloge tumače čuveni glumci sa A-liste Holivuda: Leonardo Dikaprio i Robert De Niro. Više informacija i trejler pogledajte na OVOM LINKU.

Za najmlađe gledaoce stigao je najnoviji bioskopski animirani hit „Drevna mišologija“ sinhronizovan na srpski (info – OVDE). Za sve koji žele da obraduju svoje mališane organizovan je veoma sadržajan Porodični vikend 21. i 22. oktobra u svim CineStar bioskopima, od 11.00 do 17.00, kada posetioce očekuju povoljnije cene ulaznica za Matine i Porodični paket, 450 poklona za najsrećnije, a u Beogradu i Novom Sadu od 11.00 do 13.00 biće organizovan i besplatan facepainting. U svim CineStar bioskopima organizovana je crtaonica, a odrasli se za to vreme mogu počastiti omiljenom kafom u Cinema baru.

Ekskluzivno u CineStaru u Beogradu i Novom Sadu publika će biti u prilici da pogleda projekciju snimka poslednjeg koncerta Masima Savića održanog u u Areni Zagreb, na prvu godišnjicu ovog maestralnog koncerta, 5. novembra (projekcije su u 19.00, 19.15 i 19.30). Uz trijumfalno Masimovo izvođenje, biće prikazani i do sada neobjavljeni snimci pripreme koncerta.

Za sve ljubitelje horor filmova biće priređeni Dani strave, od 26. oktobra do 5. novembra u CineStar bioskopima, kada će moći da se pogledaju najaktuelniji horor filmovi koji „uteruju strah u kosti“, a poseban doživljaj je moguć u 4DX salama sa pokretnim sedištima i pravim efektima. Film „Dragi Dejvid“ biće prikazan pretpremijerno ali će u ponudi biti i mnogi drugi hit horori.

Više informacija na sajtu www.cinestarcinemas.rs i CineStar društvenim mrežama, dok repertoar bioskopa u Ada Mall-u možete da pogledate OVDE. (danubeogradu.rs / ProPR)