Naslovna » BG svaštara » Medicina » Revolucija u uklanjanju bradavica – dva efikasna načina da ih se rešite
Poliklinika Diva: Radiotalasno uklanjanje bradavica (foto: Andreja Damnjanović)
Poliklinika Diva: Radiotalasno uklanjanje bradavica (foto: Andreja Damnjanović)

Revolucija u uklanjanju bradavica – dva efikasna načina da ih se rešite

Bradavice su male, ali neugodne izrasline na koži, koje ne samo da mogu prouzrokovati nelagodnost i uticati na samopouzdanje, već predstavljaju i zdravstveni problem, jer su virusnog porekla.

Zajedno sa poliklinikom Diva dr Bogdanović, otkrivamo vam dve inovativne metode koje su brzo i efikasno rešenje za njihovo uklanjanje!

Šta su bradavice

Bradavice su bezopasne izrasline na koži, uzrokovane humanim papiloma virusom (HPV). Iako ne predstavljaju ozbiljan zdravstveni problem, mogu izazvati estetske izazove i gubitak samopouzdanja, posebno kada se nalaze na vidljivim mestima.

Međutim, s obzirom na to da ih izaziva virus, treba imati na umu da se lako šire po telu, ali i da se mogu prenositi na druge ljude u okruženju. Zato ih je važno energično lečiti, te smo se obratili lekarima specijalistima iz poliklinike Diva kako bismo saznali koji su to načini za efikasno uklanjanje bradavica.

Dve revolucionarne metode za uklanjanjanje bradavica u poliklinici Diva dr Bogdanović

Zahvaljujući iskustvu u radu dužem od 30 godina, dr Svetlana Bogdanović i njen stručni tim u poliklinici Diva nude dve metode koje menjanju pravila igre u borbi protiv bradavica!

Doktorka Svetlana Bogdanović, estetski hirurg, osnovala je polikliniku Diva 1991. godine, a od 1995. godine radi kao edukovani specijalista radiotalasne hirurgije koju je PRVA počela da radi u našoj zemlji i regionu. A to i jeste jedna od dve tehnike koja daju izuzetne rezultate kada govorimo o skidanju bradavica.

Radiotalasno uklanjanje bradavica

Efikasnost od čak 97% je ono što je važno napomenuti kada je reč o ovoj dermatohirurškoj tehnici! Uz to, bradavice su uklonjene samo jednim tretmanom. I zato se ova metoda poslednjih decenija brzo nametnula kao jedna od vodećih u uklanjanju bradavica. Za samo 20 do 30 sekundi po bradavici, radio-talasi je precizno uklanjaju, dok anestezija u obliku kreme, koja se nanosi pre procedure, obezbeđuje komfor tokom zahvata.

Poliklinika Diva: stručni tim - lekari specijalisti (foto: Andreja Damnjanović)
Poliklinika Diva: stručni tim – lekari specijalisti (foto: Andreja Damnjanović)

Lasersko uklanjanje bradavica – izbor za dlanove i stopala

Dok radio-talasi dominiraju kada se bradavice uklanjanju sa lica i tela, lasersko uklanjanje je ključno za dlanove i stopala. Ovaj postupak je brz, bezbolan (zbog forsiranog hlađenja koje laser poseduje) i omogućava pacijentima brz povratak svakodnevnim aktivnostima. Sa dva do tri tretmana postiže se trajna eliminacija bradavice koja se tretira.

Besplatne konsultacije

Dr Svetlana Bogdanović - Poliklinika Diva (foto: Andreja Damnjanović)
Dr Svetlana Bogdanović – Poliklinika Diva (foto: Andreja Damnjanović)

Pre nego što se odlučite za ovu proceduru, u poliklinici Diva dr Bogdanović možete zakazati besplatne konsultacije kod lekara specijalista dermatologije ili estetske hirurgije. Oni će dijagnostikovati o kojoj vrsti bradavica se radi i odrediti metod lečenja.

Za više informacija posetite polikliniku Diva ili zakažite besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na tri adrese u Beogradu:

  • Kosovska 34, Stari grad
  • Njegoševa 19a, Vračar – Slavija i
  • Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.