Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sezona 2023/24: Karavan zimnice na pijaci „Đeram“
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Sezona 2023/24: Karavan zimnice na pijaci „Đeram“

Karavan zimnice, kojim JKP „Beogradske pijace“ otpočinje devetu sezonu, održaće se na pijaci „Đeram“ u subotu i nedelju, 7. i 8. oktobra 2023.

Pijaca „Đeram“, ta dva dana od 8.00 do 16.00, biće kao i uvek mesto za nabavku svežih i kvalitetnih namirnica, ali i prava riznica poznatih ukusa domaće zimnice pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Pijačni karavani na beogradskim pijacama organizuju se od 2015. godine na centralnim gradskim pijacama koje su sistemu ovog preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogaradske pijace“. (Beoinfo)