Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Druga sezona serije NATPRIRODNA IMANJA na kanalu SciFi
Serija NATPRIRODNA IMANJA (foto: NBCUniversal International / SciFi)
Serija NATPRIRODNA IMANJA (foto: NBCUniversal International / SciFi)

Druga sezona serije NATPRIRODNA IMANJA na kanalu SciFi

Spremna je nova sezona serije Natprirodna imanja (SurrealEstate): po dve nove epizode svake srede u 22.00 od 14. februara 2024. samo na kanalu SciFi.

Uzbudljiva natprirodna drama prati agenta za nekretnine Luka Romana, kojeg tumači Tim Ronzon, i njegov tim stručnjaka, uključujući Suzan Ajrlend (Sara Levi) dok se kreću jezivim svetom ukletih i opsednutih kuća, sa ciljem da prodaju imanja koja užasavaju čak i najhrabrije potencijalne kupce.

Na čelu sa Lukom Romanom, Roman agenciju čine agentkinja za nekretnine Suzan Ajrlend, istoričar i sveštenik otac Fil Orli (Adam Korson), genijalni pronalazač Avgust Ripli (Moris Din Vent) i sekretarica Zoi L’Enfant (Savana Bejsli). Zajedno, ovaj elitni tim se bori ne samo protiv natprirodnih sila unutar ovih imanja, već i protiv sopstvenih ličnih demona.

Serija NATPRIRODNA IMANJA (foto: NBCUniversal International / SciFi)
Foto: NBCUniversal International / SciFi

U prvoj sezoni serije Natprirodna imanja, Luk Roman je izgubio svoje moći koje su mu omogućavale da komunicira sa mrtvima, ostavljajući agenciju da se suoči sa potpuno novim izazovima.

Kako se druga sezona odvija, kroz 10 uzbudljivih epizoda, gledaoci mogu da očekuju pojačanu napetost, neočekivane obrte i nemilosrdne napore tima da savladaju natprirodne prepreke koje stoje na putu prodaje ovih jedinstvenih nekretnina.

(danubeogradu.rs / ProPR)

About Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.