Naslovna » BG svaštara » Književnost » Vulkan: Glen Kuper – Znak raspeća
Vulkan: Glen Kuper - Znak raspeća
Vulkan: Glen Kuper - Znak raspeća

Vulkan: Glen Kuper – Znak raspeća

Vulkan izdavaštvo je objavilo istorijski triler Znak raspeća autora Glena Kupera – prvu knjigu novog intrigantnog serijala o religijskim zaverama.

Upoznajte harvardskog profesora Kala Donovana, koji se odaziva na hitan poziv iz Vatikana i odlazi pravo u Italiju da ispita mladog sveštenika Đovanija, kojem se na telu pojavio božji znak raspeća. Zgranut otkrićem da ta stigma možda i nije lažna, Kal odlučuje da otkrije uzrok zagonetnih rana.

Ali, Kal nije jedini s tom namerom. Kada Đovani nestane iz svoje crkve u gluvo doba noći, Kal će uvideti da taj sveštenik u svojim rukama drži ključ tajne koja bi mogla da uzdrma svet: tajne koju i jedno zagonetno nacionalističko udruženje očajnički želi da ima pod svojom kontrolom.

Udružen sa Đovanijevom sestrom Irenom, Kal mora da razotkrije misteriju i uđe u trag Đovaniju u opasnoj trci s vremenom, inače bi moglo da dođe do katastrofe apokaliptičnih razmera.

Glen Kuper je američki pisac, lekar, arheolog, scenarista i filmski producent. Vulkan izdavaštvo je dosad objavilo tri njegova romana: „Čuvari biblioteke“, „Biblioteka mrtvih“ i „Knjiga mrtvih duša“.

Knjiga kakvu dosad niste čitali „Znak raspeća“ Glena Kupera dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.