Naslovna » BG svaštara » TV i online program » 7 sezona serije DOBRA VEŠTICA na kanalu DIVA od 3. juna 2024.
DOBRA VEŠTICA (foto: NBCUniversal International / DIVA)
DOBRA VEŠTICA (foto: NBCUniversal International / DIVA)

7 sezona serije DOBRA VEŠTICA na kanalu DIVA od 3. juna 2024.

Prvih sedam sezona serije „Dobra veštica“ (Good Witch) prikazuju se premijerno na kanalu DIVA od 3. juna 2024, uz po dve nove epizode radnim danima u 18.00.

U seriji glavne uloge tumače Ketrin Bel (Army Wives, JAG – Vojni advokati) i Džejms Denton (Očajne domaćice, Opake služavke).

Nadovezujući se na uspeh Hallmark filmske franšize, serija „Dobra veštica“ prati očaravajuću Kesi Najtingejl (Bel) i njenu ćerku Grejs (Bejli Medison, Most za Terabitiju, Čarobnjaci iz Vejverli Plejsa) dok se snalaze u Midltonu, koristeći svoju magiju da pomognu starim prijateljima i novima komšijama, uključujući doktora Sema Radforda (Denton).

Od dirljivih trenutaka prve sezone do uzbudljivih avantura u 7. sezoni, gledaoci će biti očarani Kesi, Grejs i magičnim svetom koji nastanjuju.

U 1. sezoni, Kesi i Grejs pokreću svoju magiju kako bi pomogle stanovnicima Midltona, uključujući pridošlice doktora Sema i njegovog sina Nika (Rhys Matthew Bond, Heartland, Ties That Bind). Kako serija napreduje, gledaoci su svedoci unapređenja odnosa, pojave novih izazova i trajne snage ljubavi i prijateljstva.

DOBRA VEŠTICA (foto: NBCUniversal International / DIVA)
DOBRA VEŠTICA (foto: NBCUniversal International / DIVA)

Serija „Dobra veštica“ je delo Whizbang Films Production u saradnji sa ITV Studios America. Darin Goldberg, Orli Adelson, Džonatan Eskenas, Kreg Prajs i Frenk Sirakusa su izvršni producenti. Ketrin Bel je koproducentkinja. Džanina Beret je supervizorkinja-producentkinja. Kolin Branton je producent. Džuli Lorens i Endži Kasiram su pridružene producentkinje. Seriju „Dobra veštica“ internacionalno distribuira ITV Studios.

Serija „Dobra veštica“ premijerno se prikazuje na kanalu DIVA od 3. juna, sa po dve nove epizode svakog radnog dana u 18.00. (danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.