Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Osma sezona serije KAPETAN MARLO premijerno na kanalu DIVA u julu 2024.
Serija KAPETAN MARLO na kanalu DIVA (foto: NBCUniversal International / DIVA)
Serija KAPETAN MARLO na kanalu DIVA (foto: NBCUniversal International / DIVA)

Osma sezona serije KAPETAN MARLO premijerno na kanalu DIVA u julu 2024.

Kanal DIVA najavljuje premijeru osme sezone voljene francuske kriminalističke drame, Kapetan Marlo (Capitaine Marleau), od ponedeljka, 8. jula 2024.

Fanovi će uživati u četiri nove uzbudljive epizode koje se prikazuju svakog ponedeljka od 20.00. U ovoj sezoni, Korin Majsero (Corinne Masiero) vraća se u ulozi ekscentrične detektivke.

Osma sezona serije Kapetan Marlo sadrži sledeće epizode…

8. jul, 20.00… Hero Malgre Lui

Kada se otkrije ubistvo u pilani u Vogezima, Marlo oseća da je to povezano sa povratkom žrtvinog rođaka, Serža, koji je upravo nasledio pilanu nakon što je 20 godina bio u egzilu u Gvajani. Ali zašto je odlučio da se uključi u posao nakon što se toliko dugo klonio ovog mesta? Što više Marlo istražuje, to više nailazi na razne prepreke koje su joj na putu pažljivo postavljali Serž i njegova majka. Koju god tajnu kriju, vrlo je verovatno da je to žrtva saznala pre nego što je umrla.

Serija KAPETAN MARLO na kanalu DIVA (foto: NBCUniversal International / DIVA)
Foto: NBCUniversal International / DIVA

15. jul, 20.00… Grand Hotel

Hotel Grand, njegova veličanstvena zgrada, njegove bašte, bazen, njegovo brižno osoblje… i njegova potpuno nova sobarica, Veronik, tj. Marlo. Policajka se infiltrirala u prestižni establišment za izuzetnu misiju: da otkrije ko preti Simonu, prilično sumnjivom biznismenu. Između osoblja i gostiju iz svih sfera života, Marlo brzo shvata da su osumnjičeni i te kako prisutni. Ko u hotelu Grand nije onaj za koga tvrde da jeste? Stvari postaju teže kada se pojavi tajanstvena vrana, pokušavajući da usmeri metak u glavu Simona.

Finalne dve epizode 8. sezone serije Kapetan Marlo emituju se 22. jula i 29. jula od 20.00. (danubeogradu.rs / ProPR)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.