Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DANCING QUEEN – ABBA Simphonyc Tribute Show u MTS dvorani
DANCING QUEEN - ABBA Simphonyc Tribute Show u MTS dvorani
DANCING QUEEN - ABBA Simphonyc Tribute Show u MTS dvorani

DANCING QUEEN – ABBA Simphonyc Tribute Show u MTS dvorani

Koncertni spektakl „Dancing Queen“ – ABBA Simphonyc Tribute Show vraća se na scenu MTS dvorane u petak, 27. septembra 2024. od 20.00.

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na stadionu Tašmajdan, ali i decembarskog koncerta ABBA Real Tribute benda u mts Dvorani, jedinstveno ABBA iskustvo i neponovljivi žar ove grupe, publici će biti dočaran u kombinaciji benda i Zrenjaninske filharmonije. To će dodatno muzički obogatiti širokospektarni muzički opus grupe ABBA.

Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici kultnog švedskog benda i podsete se legendarnih hitova kao što su: „Mamma Mia“, „Dancing Queen“, „Waterloo“, „Money Money“, „Gimme Gimme“, „Super Trouper“ i drugih velikih hitova čuvene pop grupe.

Podsetimo, bend se može pohvaliti širokim opusom live izvođenja, kako u Beogradu, tako i u drugim velikim gradovima i halama regiona i Evrope, a naširoko se govori o rasprodatim koncertima u Ljubljani, Zagrebu, Milanu, Torinu, Trstu.

Karte su u prodaji na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS dvorane. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.