Naslovna » Izlasci » Film » Novi film u bioskopima: Nešto je u moru
Novi film u bioskopima: Nešto je u moru
Novi film u bioskopima: Nešto je u moru

Novi film u bioskopima: Nešto je u moru

Od četvrtka, 11. jula 2024, u bioskopima će se prikazivati film „Nešto je u moru“. Kao i skoro svakog leta, Holivud je pripremio „ajkula“ film.

San o venčanju na idiličnoj destinaciji pretvara se u noćnu moru kada se pet prijateljica prisilno suočava sa svojim najvećim strahovima na otvorenom moru. ​

Luksuzni raj ispunjen palmama predstavlja pozornicu za ono što bi trebalo da bude zabavno okupljanje starih prijateljica. Radnja prati Meg koja na Karibima prisustvuje venčanju stare prijateljice Lizi, zajedno s prijateljicama Kem i Rut, kao i njenom bivšom partnerkom Kajlom, sa kojom se razišla nakon što su obe preživele duboko traumatičan događaj.​

Međutim, kada na idiličnom odredištu za venčanje izlet brodom krene naopako, zarobljene devojke će se uskoro naći u borbi za svoje živote, kao i za svoje prijateljstvo, dok hrabro plivaju kroz more prepuno morskih pasa.

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Something In The Water / Nešto je u moru. Početak prikazivanja: 11. jul 2024. Dužina trajanja: 86 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2024. Žanr: horor. Uloge: Lauren Lyle, Natalie Mitson, Ellouise Shakespeare-Hart, Hiftu Quasem, Nicole Rieko Setsuko. Rediteljka: Hayley Easton Street.
(danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.