Naslovna » BG špijun » KZS treš sešn u Zaječaru

KZS treš sešn u Zaječaru

U skejt parku na Popovoj plaži u Zaječaru, 20. avgusta, od 15.00 do 2.00, biće održano celodnevno dešavanje pod nazivom „KZS treš sešn“.

Planirano je skejt takmičenje i iscrtavanje skejt bazena u parku uz pratnju didžejeva, premijera srpskih graffiti i skate filmova, a potom i nastupi mladih bendova iz Timočke krajine.

Od 20.00 premijerno će biti prikazani „Making of ‘Tilva Roš'“, „Elementi“, „Shotri-Europa tresh tur“ i „S od KZS“. Od 21.00 na bini će se naći Nekršteni, G-Spot, Odred loših navika, Delirijum, Aim, Fukc Optimus (Sick Touch), Brc, Vandali i M’91.

Organizator ovog programa je KZS ekipa, do sada poznata po filmu „Tilva Roš“, graffiti filma „Mons Is Done“, spotu za pesmu Korak po Korak, organizaciji KZS tresh seshna u Negotinu prošle godine, a pre svega po velikoj ekipi dinamičnih i nadarenih mladih ljudi iz istočne Srbije, koja se drži zajedno, stvara zajedno i ne propušta da pruži podršku sličnim dešavanjima bilo gde u zemlji. KZS tim postoji još od 2006. godine i sačinjavaju ga pedesetak skejtera, roleraša, repera, parkurista, muzičara. (DuB)