Naslovna » Porodica » Deca » Drugi porodični sajam, 24. i 25. septembra

Drugi porodični sajam, 24. i 25. septembra

Ispred SC „Ušće“, 24. i 25. septembra od 10.00 do 20.00, biće održan Drugi porodični sajam.

Osim izlagačkog dela, koji će najviše zanimati roditelje, na sajmu će biti održan edukativno-zabavni program za decu. Na glavnoj bini decu će zabavljati klovnovi, animatori, žongleri, hodači na štulama i vitezovi iz Svibora. Deca i njihovi roditelji imaće priliku da pogledaju omiljene predstave pozorišta za decu „Boško Buha“. Za mališane su pripremljene edukativne, kreativne i likovne radionice, takmičenja u raznim sportskim i zabavno-muzičkim igrama.

Najmladji će imati priliku da se oprobaju i kao radio voditelji Naxi radija; tokom sajma deca će moći da pokažu i svoje umeće u glumi, imitacijama, plesu, recitovanju, pevanju i karaokama. Na štandu TOB-a mališani će biti u prilici da učestvuju u velikom likovnom konkursu pod nazivom „Kad dete mašta o Belom gradu svašta“ a najoriginalniji crtež osvojiće vrednu nagradu i biće zaštitni znak sajta Turističke organizacije Beograda. Klincima će na raspolaganju biti i sportski poligon na kojem će moći da se oprobaju u ragbiju, fudbalu, karateu… Najmlađi će savladati osnovna pravila ponašanja u saobraćaju priključivši se akciji „Peške bez greške“.

Priznati stručnjaci iz oblasti pedijatrije i dečije psihologije odgovaraće na najčešća pitanja roditelja. Stručna pomoć, kvalitetne i tačne informacije i razni oblici edukacije pomoći će roditeljima da se uspešno, sa što manje stresa, pripreme za dolazak novog člana porodice.

Ulaz na sajam je besplatan. (DuB)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

Jedan komentar

  1. divno 🙂