Izdvajamo
Naslovna » Porodica » Deca » Nova sezona u dečjim odmaralištima grada Beograda

Nova sezona u dečjim odmaralištima grada Beograda

Sezona u objektima Centra dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda počinje rekreativnim boravkom dece iz predškolskih ustanova, a i ove godine je u skladu sa očekivanom posetom.

Do kraja januara u odmaralištima na Tari, Rudniku, Bukulji i na Goču boraviće mališani sa Čukarice, Rakovice, Zvezdare, Palilule, Voždovca, kao i deca iz Surčina, Zemuna, Obrenovca i Lazarevca.

Osim osnovnih programa rada, Centar dečjih letovališta Beograda je obezbedio uslove i za pripreme sportista svih profila u toku zime, kao i uslove za realizaciju „Zimskog festivala” u saradnji sa Udruženjem „Asocijacija sport za sve“ iz Beograda. Takođe je organizovan i zimski kamp mladih matematičara iz Matematičkog društva „Arhimedes“ iz Beograda, kamp Regionalnog centra za talente i zimske pripreme Kluba realnog aikida „Ljuba Vračarević“.

– U oktobru prošle godine osvežen je prostor novim nameštajem i inventarom. Centar dečjih letovališta Beograda i Biblioteka grada Beograda potpisali su protokol o saradnji, tako da su u svim našim objektima otvorene biblioteke namenjene deci, a fond knjiga i slikovnica je prilagođen dečjem uzrastu – istakla je Novakovićeva i dodala da Centar takođe ima dobru saradnju sa fakultetima za fizičku kulturu i sa Učiteljskim fakultetom Beogradskog univerziteta radi obogaćivanja i osmišljavanja programa namenjenih za pravilan rast i razvoj dece. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.