Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Izmene u saobraćaju zbog koncerta Metallice

Izmene u saobraćaju zbog koncerta Metallice

Zbog predstojećeg koncerata Metalike na Ušću, 8. maja, biće izmenjen režim rada linija javnog gradskog prevoza u periodu od 8.maja u 11.00 do 9. maja u 4.00.

Vozila sa linija br. 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice Trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom Trešnjin cvet.

Linija javnog prevoza br. 60 u periodu od 18.00 do 4.00, kretaće se sledećom trasom: u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana“: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Članovi benda Metallica u Beograd stižu na dan koncerta i ovo će biti njihov drugi nastup na evropskoj turneji posvećenoj „Black albumu“. Iako spadaju u jedne od najvećih svetskih zvezda, Džejms, Robert, Kirk i Lars imaju uobičajenu listu zahteva za organizatore i strogo navedeno pravilo da se njihova ishrana ne razlikuje od ostalih članova tehničkog tima. Na meniju članova Metallice naći će se različite vrste organskog mesa, veganska i vegetarijanska jela, špagete kao i velike količine svežeg voća i povrća. Na listi zahteva su i energetska pića bez šećera, voda i sokovi hlađeni na sobnoj temperaturi, koja će se nalaziti na sceni.

Kao što je ranije saopšteno, ulaznica za fan pit i tribine više nema u prodaji. U prodaji su ostale ulaznice za parter po ceni od 3.300 dinara.

Jelen Live i Arena Beograd pobrinuće se da i u slučaju lošeg vremena i kiše, koncert prođe u najboljem redu. Bina će biti pokrivena, specijalna cirada biće postavljena oko bine kako se ne bi stvaralo blato. Kao što je već ranije javljeno, o izgradnji privremenog „naselja“ i kompletnoj organizaciji koncerta, biće angažovano 1.000 ljudi. Ulazi se otvaraju od 16.00 a predgrupe – Gojira i Machine Head, izlaze na scenu od 18.30. (danubeogradu.rs)

POVEZANE VESTI:

Metallica na Ušću 8. maja

I ako pada kiša – Metallica

Metallica City na Ušću

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.