Naslovna » BG špijun » Summer3p 2012 na Paliću

Summer3p 2012 na Paliću

Ovogodišnji, deseti po redu, festival elektronske muzike Summer3p biće održan od 19. do 22. jula na jedinstvenoj party lokaciji – Termalnom bazenu i Muškom štrandu na Paliću, nedaleko od Subotice.

Na ovogodišnjem festivalu, nastupiće neki od najaktuelnijih izvođača evropske i regionalne elektronske scene, između ostalih: Hedflux (Engleska), Kassey Voorn (Grčka), Gorje Hewek (Rusija), Mladen Tomić (BiH, RS), kao i više atraktivnih domaćih i regionalnih DJ-eva. Za vizuelni deo žurke svake večeri biće zadužena VJ ekipa Kids on Truth.

Spoj odlične elektronske muzike i noćnog kupanja na Termalnom bazenu, festival Summer3p čini impresivnim letnjim doživljajem pod otvorenim nebom.

Uz muzički program, Summer3p će i ove godine biti mesto okupljanja, saradnje i komunikacije posetilaca iz regiona i sveta, kroz niz interesantnih i angažovanih radionica, kampanja i projekata.

I ove godine biće realizovane tri važne kampanje: „Stop nasilju!“, „Očistimo jezero Palić“ i „Sačuvajmo prirodu“. Tokom festivala održaće se više radionica: ekološka, likovna, sportska… Zainteresovani će imati priliku da, uz asistenciju koordinatora radionica i druženje sa ostalim polaznicima, usvoje ili usavrše umetničke tehnike i dobro se zabave, kao i da rezultate svog rada predstave u okviru izložbi krajem festivala.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana mogu se kupiti putem mreže Eventim (i sajta www.eventim.rs) po ceni od 990 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.