Naslovna » Porodica » Deca » Studio Centar: Jesenji upis novih članova

Studio Centar: Jesenji upis novih članova

Studio Centar poziva zainteresovane na audiciju za prijem novih članova u pozorišni studio, 29. septembra od 17.00, kao i na audiciju za moderni horski studio, 30. septembra od 17.00, u prostorijama centra (Timočka 9).

Studio centar je osnovan 2006. godine sa ciljem da deci i mladima pruži kulturno obrazovanje i prostor u kom mogu da razviju talente, prošire vidike i interesovanja. Pored pozorišnog studija, realizuju se i horski studio, studio gitare i DJ studio. Program rada zasniva se na vežbama koje podstiču dečiju maštu i kreativnost, omogućavaju kreativno angažovanje i razvijaju radne navike a predavači su naši mladi i ambiciozni umetnici.

Kada je pozorišni repertoar u pitanju, Studio Centar će svoju sedmu sezonu započeti igranjem najuspešnije predstave „Mi deca sa stanice Zoo“ u Lazarevcu, 3. oktobra, dok će 24. oktobra u Malom pozorištu „Duško Radović“ biti izvedena predstava „Holivud“.

Nova, četrnaesta premijera Studio Centra se očekuje već u prvoj polovini novembra, kada će uz podršku Telenor fondacije, premijerno biti izvedena predstava „Deca na internetu“. Ova predstava je autorski projekat Studio Centra i nastala je po scenama koje su osmislili sami polaznici – učesnici u predstavi. Predstava se bavi zloupotrebom dece na internetu i kroz četiri priče prikazuje mnoge opasnosti koje mogu da snađu najmlađe na internetu i na društvenim mrežama.

Info: 2416-698, studiocentar@gmail.com i studiocentar.com. (danubeogradu.rs)