Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » DVS1: Tehno spektakl u klubu „The Tube“

DVS1: Tehno spektakl u klubu „The Tube“

Jedan od najistaknutijih predstavnika američke škole tehno muzike, DVS1, nastupiće u petak, 19. oktobra od 22.00, u klubu „The Tube“ (Simina 21), a domaća podrška su Dejan Milićević i Dušan Kačarević.

DVS1 (Devious one), odnosno Zak Kutoretski, jedna je od najuglednijih DJ figura na Srednjem zapadu SAD i poznat je po kolekciji od više od 10.000 vinilnih ploča. Iako su pravci koje Zak obuhvata u svojim setovima (techno, house, from deep and minimal to hard and beatin with soul in between. beats and rhythms) veoma široki, najpoznatiji, a i najbolji je u čistom tehnu koji će u petak i predstaviti u beogradskom klubu. Njegovi setovi su poznati po improvizacijama, što svaki Zakov nastup čini jedinstvenim i neponovljivim. Shodno tome što je predstavnik stare škole i poseduje zaista neverovatnu kolekciju vinilnih ploča, uglavnom i pušta sa istih.

Intro radi domaći kralj dip hausa Dušan Kačarević, dok je za outro zadužen Dejan Milićević koji će predstaviti pure tecno set. Ulaz do 1.00 je 200 dinara, dok će se kasnije plaćati duplo više.

Dan kasnije u klubu „The Tube“ nastupiće dva prekaljena znalca disko i fanki hausa Peppe i Pookie. Ulaz na tu žurku je slobodan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.