Naslovna » Arhive po tagovima: the tube

Arhive po tagovima: the tube

The Tube: DJ Rolando, 13. januar

Jedna od legendi detrotske scene, DJ Rolando, već tradicionalno će obradovati beogradske klabere i nastupiti za doček pravoslavne Nove godine (ponedeljak, 13. januar) u klubu The Tube.

Pročitaj više »

Nova godina 2014: Silicone Soul, 1. januar

Poznati škotski DJ dvojac Silicone Soul nastupiće za „reprizu“ Nove godine, 1. januara u klubu The Tube, a jedan od najkvalitetnijih predstavnika stare škole Detroita, Keni Larkin (Kenny Larkin), 3. januara.

Pročitaj više »

DJ Butch u petak u klubu The Tube

Zvezda nemačke scene, DJ Butch, nastupiće u petak, 22. novembra od 22.00, u klubu The Tube u okviru retrospektive najboljih žurki u poslednjih sedam godina.

Pročitaj više »

Octave One: Detroitski tehno u The Tube

Dinamični tehno duo Octave One, koji već više od dve decenije spada među najcenjenije predstavnike čuvene detroitske scene, gostuje u petak, 15. novembra od 22.00, u klubu The Tube.

Pročitaj više »

The Tube: Gostuje Adam Beyer

ODLOŽENO! – Jedan od najboljih svetskih techno DJ-eva, Adam Beyer, gostovaće 25. januara od 22.00 u klubu „The Tube“ (Simina 21). Cena ulaznice je 700 dinara. (Nastup Adama Beyera u klubu “The Tube“ odložen je za 5. april zbog bolesti izvođača.)

Pročitaj više »

Wonder Woman Weekend u klubu „The Tube“

Anja Schneider

Festival „Wonder Woman Weekend“ biće održan 9. i 10. novembra u klubu „The Tube“ (Simina 21), a zvezda je Anja Schneider, princeza nemačkog dip hausa. Prvog dana za DJ pultom će biti, pored Nemice i Kristina Lalić i Lea Dobrićić. Cena karte za ovo veče će biti 200 dinara do 1.00, dok će se posle naplaćivati duplo više. Dan kasnije, …

Pročitaj više »

Premijera „Tjubizma i renesanse“ u renoviranom klubu „The Tube“

Novo mashup veče pod nazivom „Tjubizam i renesansa“ po prvi put će biti održano u četvrtak, 18. oktobra od 22.00, u klubu „The Tube“ (Simina 21). Ova žurka će okupljati rezidente „Saunda“, „Povetarca“ i O.U.R. bara, odnosno Ognjena Krstića, Miss Milli, Slipija i Dooshana. Na repertoaru će biti svi hitovi svih žanrova, a ulaz je slobodan. Osim noviteta u programskoj …

Pročitaj više »

DVS1: Tehno spektakl u klubu „The Tube“

Jedan od najistaknutijih predstavnika američke škole tehno muzike, DVS1, nastupiće u petak, 19. oktobra od 22.00, u klubu „The Tube“ (Simina 21), a domaća podrška su Dejan Milićević i Dušan Kačarević. DVS1 (Devious one), odnosno Zak Kutoretski, jedna je od najuglednijih DJ figura na Srednjem zapadu SAD i poznat je po kolekciji od više od 10.000 vinilnih ploča. Iako su …

Pročitaj više »