Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Wonder Woman Weekend u klubu „The Tube“
Anja Schneider
Anja Schneider

Wonder Woman Weekend u klubu „The Tube“

Festival „Wonder Woman Weekend“ biće održan 9. i 10. novembra u klubu „The Tube“ (Simina 21), a zvezda je Anja Schneider, princeza nemačkog dip hausa.

Prvog dana za DJ pultom će biti, pored Nemice i Kristina Lalić i Lea Dobrićić. Cena karte za ovo veče će biti 200 dinara do 1.00, dok će se posle naplaćivati duplo više. Dan kasnije, uz slobodan ulaz, predstaviće se Ann D, Loco Baby i Lady Dee.

Osim što je osnovala „Mobilee“, Anja Schneider je svetski dokazan producent i DJ, a smatra se i za jednu od osoba čiji je doprinos ovoj sceni nemerljiv. Anja je poznata širom planete kao pravi ambasador elektronske muzike pošto praktično nema mesta na kome nije nastupala, od Japana, preko Amerike, do Evrope. Redovno gostuje u čuvenim klubovima kao što su „Fabric“, „Fuse“, „Rex“ i „Goa Madrid“, a rezident je u berlinskim klubovima „Weekend“ i „Watergate“.

Do kraja meseca u klubu „The Tube“ biće organizovan prvi ovosezonski „Disco Hell“ (16. novembar) na kome će po običaju svoj triple-back set predstaviti dobro uigrani trojac Marko Nastić, Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Prava poslastica biće gostovanje legendarnog Kennyja Larkina, 23. novembra. Mlađe generacije mahom nisu dobro upućene u dvadesetogodišnji rad ovog multitalentovanog umetnika zbog pauze koju je napravio kako bi se bavio stand-up komedijom. Međutim, on je poznat kao osoba koja je stvorila neke od neprolaznih tehno numera, ali i uticala na mnoge mlađe kolege i generalno na američki, britanski i nemački tehno. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.