Naslovna » Izlasci » Pozorište » Domaći glumci sa Diznijevim junacima u Areni

Domaći glumci sa Diznijevim junacima u Areni

Diznijevim junacima i mađioničaru Majklu Baronu, na sceni Kombank arene od 7. do 10. februara, pridružiće se i domaći glumci – Milan Antonić i Žarko Stepanov.

Posle duge i opsežne audicije, Dizni je izabrao Milana i Žarka da budu domaćini-voditelji predstave kod nas. Ovo je po prvi put da je Dizni odobrio da se naši glumci pojave na sceni neke njihove predstave. Miki, Mini, Šilja, Paja, Pepeljuga, Alisa i ostali likovi, biće sinhronizovani na srpski jezik.

„Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava“ donosi specijalnu magiju iz Diznijevih legendarnih filmova koja se izvodi ispred vaših očiju: Pepeljugine prnje pretvaraju se u prelepu balsku haljinu za delić sekunde; Aladinova princeza Jasmin lebdi u vazduhu i začarane plešuće metle u Fantaziji pomažu Mini. Master mađioničar lično – Miki Maus – izvodi zadivljujuće magije uz pomoć Pepeljugine Dobre vile, Ludog Šeširdžije Alise u Zemlji Čuda i profesionalnog mađioničara Majkla Barona (Michael Barron). Magiju upotpunjuju nastupi Diznijevih princeza Bele i Snežane i Mikijevih drugara – Mini, Paje i Šilje.

Ova jedinstvena predstava pruža roditeljima i deci mogućnost da svuda spoznaju magiju. Publika će krenuti na inspirativno putovanje sa Diznijevim likovima na kome će naučiti da pronađe magiju u sebi i svuda oko sebe. U isto vreme, porodice će videti prvoklasne svetske mađioničare koji će im istinski oduzeti dah. Interaktivni stil Majkla Barona dodaje novu dimenziju predstavi kada na scenu kao asistenta dovodi dete iz publike. Bilo da pravi šešir mađioničarevog pomoćnika od papirne maramice ili proverava kovčeg za „Najbrže bekstvo na svetu“, deca iz publike će imati mogućnost da postanu deo predstave.

U „Mikijevoj magičnoj predstavi“ biće izvedeno više od 40 trikova. Šest profesionalnih mađioničara i više od 30 tehničara učestvovalo je na osmišljavanju i izradi ovog Diznijevog spektakla.

Za najmlađe u Srbiji, Dizni je napravio i poseban sajt na srpskom jeziku www.disneylive.rs na kome se mogu upoznati sa sadržajem predstave, odigrati igrice i pogledati ekskluzivni video i fotografije.

„Disney Live! vam predstavlja Mikijeva Magična predstava“ prikazivaće se u Kombank Areni u sledećim terminima: 7. i 8. (19.00), 9. (11.30, 15.00 i 18.30) i 10. februara (11.30 i 15.00).

Zbog dugogodišnje, uspešne saradnje, kompanije Feld Entertainment je omogućila prodaju ulaznica za premijernu predstavu, u četvrtak, 7. februara, po jedinstvenoj ceni od 1.500 dinara za sve sedišta izuzev VIP mesta na parteru i loža. Za ostale predstave (od 8. do 10. februara) u prodaji su ulaznice po cenovnim kategorijama od 1.250, 1.750, 2.250, 2.750 dinara. (danubeogradu.rs)

Pročitajte više »

loading...