Naslovna » BG svaštara » Književnost » Čarobna knjiga: Silvija Dej – Ogledam se u tebi
Čarobna knjiga: Silvija Dej - Ogledam se u tebi

Čarobna knjiga: Silvija Dej – Ogledam se u tebi

Drugi deo trilogije „Krosfajer“ objavila je „Čarobna knjiga“. Senzualnu strast, opsesivnu ljubav, vrelu erotiku opisala je Silvija Dej u romanu „Ogledam se u tebi“.

Plamen strasti se nastavlja… Američki bestseler Silvije Dej povešće vas do krajnjih granica opsesije, a možda i dalje. Nekoliko redova romana savršeno opisuju u šta se čitalac upušta…

„Gidion Kros. Savršenstvo bez mane. Čovek bez greške. Muškarac kakvog svaka žena može samo poželeti. Ali, malo je ljudi, kao ja, znalo da se iza te spoljašnje perfekcije krije izmučena i ranjena duša. On je bio vatra koja me je opekla plamenom najmračnijeg zadovoljstva. Nisam mogla da mu se oduprem. Niti sam to želela. Postao je moja opsesija… predmet moje najdublje požude i bolesne ljubomore… Morao je da bude samo moj.

Moja prošlost bila je podjednako mračna, a duša napaćena, kao i njegova. Naša veza nije mogla da opstane. Bila je i previše teška, i suviše bolna… ali u trenucima i savršena. Nezajažljiva glad naših tela i očajnička ljubav spojili su nas u ludilu strasti. Bili smo potrebni jedno drugom. Požuda nam nije davala mira, mučila nas je i gonila do ivice opasnog ponora opsesije, odakle nam više nije bilo povratka…“ (danubeogradu.rs)

Pročitajte prikaze i drugih knjiga „Čarobne knjige“…
Hilari Mantel – Leševe na videlo
L. Dž. Smit – Vampirski dnevnici 10
Lisa Đenova – I dalje Alis

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.