Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Koncerti u Beču tokom 2013. godine

Koncerti u Beču tokom 2013. godine

Pink, Robi Vilijams, Rijana i Ališa Kiz samo su neki od poznatih imena koji će tokom 2013. godine imati koncerte u Beču.

Lista top-koncerata u glavnom gradu Austrije dugačka je a neki koncerti su već rasprodati. Za britansku folk-rok grupu Mumoford & Sons, 7. marta, u Gasometru i nastup američke pevačice Pink, 9. maja, u bečkoj Stadthalle karte su već rasprodate.

Elton Džon održaće dva koncerta u bečkoj Stadthalle 18. juna i 19. juna u hali Salzburgarena. Američka soul i R&B-pevačica Ališa Kiz nastupiće 13. juna u Stadthalle. Nezaboravni događaj za tinejdžerke biće nastup Džastina Bibera 30. marta takođe u Stadthalle.

Koncert Erika Kleptona zakazan je za 11. jun u Stadthalle a mesec dana ranije, 17. maja Bon Džovi nastupa u parku Prater u Beču. Britanska pop-zvezda Robi Vilijams će 17. jula na bečkom hipodromu „Krieau“ prirediti „live-solo-comeback“.

Pop-kraljica današnjice Rijana nastupiće 9. jula u Stadthalle, a još se iščekuje da li će The Rolling Stones krenuti na svoju svetsku turneju i doći u Austriju. (danubeogradu.rs; Compress)

loading...