Naslovna » Izlasci » Sajmovi » TOB na 35. Sajmu turizma

TOB na 35. Sajmu turizma

Na 35. Sajmu turizma, koji se od 21. do 24. februara održava na Beogradskom sajmu, Turistička organizacija Beograda (TOB) će nastupati pod sloganom „Sledeća stanica Beograd – Next Stop Belgrade“.

TOB će predstaviti aktuelnu turističku ponudu Beograda kao deo City Break ponude tematskim celinama koncipiranim kao „podstanice“ – kultura, manifestacije, kongresni turizam, sport i šoping.

Vizuelno-scenski nastup Turističke organizacije Beograda zamišljen je kao predstavljanje „starog i novog duha“ Beograda. Stari Beograd prikazaće glumci obučeni u kostime iz 19. veka, kao i fotografije starog Beograda, a održaće se i izložba „Antički Singidunum“ u godini obeležavanja 1.700 godina od Milanskog edikta, dok će moderni Beograd biti predstavljen audio-vizuelnim sredstvima, u interaktivnom izlogu, na maketi grada i projekcijama HD filmova o Beogradu.

Posebnom scenografijom, koja će uključivati autentični „Praga – Pionir“ autobus iz 1939. godine, predstaviće se nastupajuća promotivna kampanja pod nazivom „Sledeća stanica Beograd“, koja će se realizovati tokom 2013. godine u osam gradova regiona: u Ljubljani, Rijeci, Zagrebu, Sarajevu, Skoplju, Temišvaru, Segedinu i Sofiji. Drugog dana sajma, 22. februara od 14.00, održaće se prezentacija „Sledeća stanica Beograd – Next Stop Belgrade“, kada će biti izvedena kratka predstava „Beogradski vremeplov“ Pozorišta „Dadov“ i tokom koje će biti prikazani promotivni filmovi, među kojima je i film „Beograd iz vazduha“, autora Dragana Trifunovića.

PROČITAJTE I…
Beogradski sajam turizma – IFT 2013

Na promotivnim punktovima na štandu TOB-a Sekretarijat za privredu će prezentovati i deliti specijalno pripremljene nove materijale o kapacitetima kategorizovanog privatnog smeštaja u Beogradu i informisati zainteresovane o ovoj vrsti smeštaja. Na promotivnim štandovima posetiocima će se deliti dvojezični turistički magazin „BelGuest“, u izdanju Turističke organizacije Beograda i Privrednog društva „Pont“, zatim „Hotel profesional“, specijalizovani magazin za hotelijerstvo, ugostiteljstvo i turizam, koncipiran kao stručna literatura, informator i „B2B magazin“, koji već pet godina uspešno promoviše hotelsku industriju Beograda i Srbije.

Druge večeri Turistička organizacija Beograda, Privredna komora Beograda, Beogradski sajam i Mikser organizuju događaj pod nazivom „Sledeća stanica Beograd: Podstanica Savamala – Design district“. Događaj će se održati u u prostoru Mikser House, s početkom u 20.00, u cilju predstavljanja modernih beogradskih brendova, Savamale kao ambijentalne celine Beograda i kulturnih vrednosti koje festival „Mikser“ promoviše.

U hali 4 Beogradskog sajma biće postavljena izložba fotografija „Moj voljeni Beograd“, autora Vladimira Vasića, koji je na platnu velikih formata želeo da prikaže svoju impresiju rodnog grada i njegovu lepotu. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.