Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Atheist Rap i Superhiks uz Hladno pivo i Green Day

Atheist Rap i Superhiks uz Hladno pivo i Green Day

Uz svetski poznati bend i brend, Green Day, koji će održati koncert 27. maja na Kalemegdanu, u okviru festivala „Belgrade Calling“ nastupiće još dve regionalne grupe: Atheist Rap i Superhiks uz već potvrđeni nastup Hladnog piva.

Reč je o jedinom i premijernom nastupu američkog benda Green Day u ovom delu sveta, koji promoviše trostruki album „!Uno!, !Dos!, !Tré!“.

Atheist Rap je i posle skoro dve i po decenije rada nepotrebno predstavljati publici sa ovih prostora, dovoljno je reći da pripremaju „snažno“ zagrevanje za početak muzičkog spektakla 27. maja. Furiozni Superhiksi dolaze u Beograd posle skoro četiri godine od poslednje regionalne turneje na kojoj su promovisali album „And now… What?“. Poznati su po energičnim i euforičnim nastupima. Koliko snažan utisak ostavljaju uživo, najbolje svedoči činjenica da su koncertni album „Live in Skopje“ štampan u 35.000 primeraka rasprodali za samo sedam dana.

Ulaznice za Belgrade Calling se prodaju širom Srbije i regiona u prodajnoj mreži Eventim, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit. (danubeogradu.rs)

Pročitajte i ovo…
Green Day na Kalemegdanu

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.