Naslovna » BG svaštara » Književnost » Čarobna knjiga: Federiko Moća – Čovek koji nije želeo da voli
Čarobna knjiga: Federiko Moća - Čovek koji nije želeo da voli

Čarobna knjiga: Federiko Moća – Čovek koji nije želeo da voli

Izdavačka kuća „Čarobna knjiga“ objavila je roman „Čovek koji nije želeo da voli“ koji je napisao Federiko Moća, a preveo Kristina Koprivšek.

U novom romanu Federika Moće uživaćemo u priči o uzbudljivom susretu dve izgubljene duše pune ljubavi i strasti. Ovo je slojevito i složeno delo koje obeležava novu etapu u pisanju autora čije knjige čitaju milioni mladih ljudi širom sveta.

Tankredi je muškarac iz snova: poseduje ostrvo na Fidžiju, predivne vile po celom svetu, privatne avione i neodoljivu privlačnost. Pre ili kasnije, sve žene pokleknu pred njegovim šarmom. Ali on ne uspeva da zaboravi ljubavnu ranu iz prošlosti koja ga je zauvek promenila i zbog koje mrzi sreću. On je čovek koji ne želi da voli.

Sve dok u crkvi ne sretne Sofiju, nekada svetsku pijanističku nadu, a sada nastavnicu koja je prestala da svira zbog zaveta ljubavi. Dovoljan je samo jedan pogled da Tankredija očara ta žena. I da mu postane opsesija. I Sofiju je taj neznanac uzbudio, ali ona ima svoju ljubav – Andrea, i ta ljubav je večna…

Ali, može li jedna žena da se suprotstavi strasti koja ne poznaje granice, osećanjima koja iznenada navru u njen život i poljuljaju joj sva dotadašnja uverenja? Tankredi misli da možda postoji način da je osvoji i odlučuje da ga u tom naumu ništa neće zaustaviti.

Hoće li Tankredi uspeti da osvoji Sofiju? Hoće li je videti kako ponovo svira, samo za njega, sedeći za klavirom, s pogledom na okean? I, kakav će to bolan izbor Sofija na kraju morati da napravi? (danubeogradu.rs)

MESEC POKLONA: Tačan odgovor je U CRKVI. Knjigu je dobila Irena Grujić, 062 860….

Pročitajte prikaze drugih knjiga „Čarobne knjige“…
Federiko Moća – Želim te
Mič Vajnhaus – Moja kći Ejmi
Žan-Mari Gistav Le Klezio – Pustinja

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.