Naslovna » Izlasci » Sport » Besplatni fitnes treninzi i časovi joge na Adi Ciganliji

Besplatni fitnes treninzi i časovi joge na Adi Ciganliji

Posetiocima Ade Ciganlije na raspolaganju su fitnes instruktori svakog vikenda, od 11.00 do 12.00, u Trim parku sa 24 profesionalne sprave za vežbanje.

Uz individualni rad i zajedničke treninge instruktori besplatno pokazuju kako se pravilno vežba i na koji način se postižu dobri rezultati. Tako posetioci Ade, pored najsavremenije teretane na otvorenom, mogu da vežbaju uz nadzor i savete profesionalaca.

Pored fitnesa, u saradnji sa Joga savezom Srbije, od 15. maja svake subote i nedelje, kod kružnog toka na Adi Ciganliji, održavaće se besplatni treninzi joge. Oni će trajati sat i po i držaće ih kvalifikovani instruktori. Svi zainteresovani treba da obuku komotnu odeću i sa sobom ponesu peškir ili prostirku za vežbanje.

– JP „Ada Ciganlija“ svake godine obezbeđuje niz besplatnih sportskih programa za posetioce, tako da smo ovu sezonu započeli fitnes i joga treninzima. U nastavku sezone nastojaćemo da organizujemo još sportskuh aktivnosti, kako bismo sugrađanima obezbedili besplatnu rekreaciju. Tako ih podstičemo da se okrenu zdravom načinu života – rekao je direktor ovog preduzeća Aleksandar Stamenković.

Kao i svake godine, Beograđanima su na raspolaganju brojni otvoreni sportski tereni za više od 50 različitih sportova – fudbal, rukomet, košarka, odbojka, golf, mini golf, tenis i mnogi drugi. Za sve ljubitelje biciklizma tu je i biciklistička staza oko jezera, dok su onima koji više vole ekstremnije sportove na raspolaganju bandži džamp, skijanje na vodi, peintbol, penjanje na veštačku stenu i mnoge druge aktivnosti. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.